3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zvládla i druhý domácí zápas


Branky


20. D. Sommer , 81. F. Toman , 87. R. Toman
28

Loučtí zvládli po ztrátě bodů v Rudíkově dalěí kolo a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na pouťový zápas hostili domácí Luka Moravské Budějovice a byli to právě hosté, kteří byli od začátku více na míči. Z jejich územní převahy vyplynuly dvě šance, v obou případech však domácí podržel gólman Kanswohl. Domácí si v prvním poločase "pomáhali" fauly v okolí velkého vápna, avšak přímé kopy budějovických hráčů ani jednou netrefily zařízení. A tak musel přijít trest. Domácí dobře zakombinovali po pravé straně, Tuma zatáhl míč k rohovému praporku a přihrávkou oslovil Davida Sommera, který neměl problém uklidit míč do prázdné branky - 1:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas jakoby kopíroval poločas první. Hosté drželi míč, měli standardní situace, ale žádnou větší brankovou příležitost si nedokázali vypracovat. Postupem času sáhl domácí trenér ke střídáním, a ta se ukázala jako klíčová. Především střídající Poláček a F. Toman hru dobře rozhýbali a právě po přihrávce Poláčka pelášil F. Toman sám na brankáře a v takových situacích se mýlí málokdy - 2:0. O pět minut později se situace opakovala, tentokrát našel Poláček dobrou přihrávkou mladšího z bratří Tomanů a ten se po samostatném úniku mohl radovat z první branky v "A" týmu - 3:0. Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí si mohli vychutnat potlesk přítomných diváků.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Podle očekávání přijel těžký a dobře technicky vybavený soupeř. Hosté byli více na balonu a měli územní převahu, ale jejich šance končili u vápna nebo nás skvěle podržel brankář. Pak jsme měli šance i my a jednu jsme proměnili. Ve druhé půli byl obraz hry byl podobný jako v první. Místy nás hosté přimáčkli. Postupem času začali více riskovat, a to nám svědčilo. Myslím, že se poprvé sešlo v útoku bratrské duo Toman - Toman. Každý z nich si připsal po jednom krásném gólu. Pro nás to jsou hrozně důležité body, které jsme vydřeli. Byl to fyzicky těžký zápas a klukům musím poděkovat.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Číhal [-] (68. Z. Hlávka [-] ) , D. Sommer [-] (84. R. Toman [-] ) , D. Horáček [-] , L. Tuma [-] , I. Kucarov [-] (73. M. Poláček [-] ) , Š. Kreigsmann [-] (58. F. Toman [-] ) , M. Zámostný [-] , F. Bulant [-] , J. Večeřa [-] , L. Vařejka [-]

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , M. Neubauer [-] (67. T. Kyzlink [-] ) , J. Benda [-] , J. Horecký [-] (79. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 87. R. Toman - 67. V. Novotný .
Hráči zápasu: J. Kanswohl , L. Tuma .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - HOLUB Radim, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: remíza

V tomto zápase proti sobě nastoupí dva podobně kvalitní týmy. Proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích