Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledenice doma i přes velké množství šancí remizovaly s Novou Bystřicí


Branky


17

Ledenický Slavoj nedokázal porazit Novou Bystřice, přestože měl více šancí než soupeř. Domácí stále čekají na první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroj: https://www.tjslavojledenice-fotbal.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Aleš Benkovský - hráč: Do Ledenic jsme si přijeli pro tři body,bohužel první poločas byl z naší strany tragický. Do zápasu jsme se vůbec nedostali, kazili jsme i lehké přihrávky, domácí to vycítili a svoji bojovností byli lepším týmem. Podolský nás ještě podržel při šanci Kadlece, Fencla jsme zblokovali na malém vápně, ale po uklouznutí stopera dostal Ledenice do vedení Winkler. My jsme měli za celý poločas velkou šanci Havlem, ale neproměnil. Nástup do druhé půle nám vyšel dobře a po pěkné kombinační akci uklidil Schmidtův centr pěkným volejem Janoušek. Domácím jsme za chvilku darovali druhou branku. Trochu jsme se zlepšili, tlačili se do zakončení, vzadu jsme to otevřeli, posledních 15 minut bylo nahoru, dolů, domácí mohli z brejků několikrát rozhodnout, za nás v čistých šancích dvakrát neuspěl Havel. V závěru jsme hrozili ze standardek a v 90. minutě se šťastně prosadil z jedné z nich novic Králíček. Bod musíme brát. Čekají nás dva domácí zápasy, kde chceme naplno bodovat.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Petr Volák - trenér: Z naší strany to byl odmakaný zápas od první minuty. Nasazení, přístup i hra. To vše bylo v pořádku. Soupeře jsme skoro nepustili do hry, ale naše koncovka nás moc trápí. Pokud dáme z 10 tutovek jen dva góly, je něco špatně. I tak bych chtěl poděkovat týmu za předvedenou hru.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - A. Stránský [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (55. M. Volf [-] ) , L. Winkler [-] , J. Fošum [-] (60. J. Kubec [-] ) , M. Kadlec [-] , V. Svoboda [-] (84. A. Šrajer [-] ) , P. Volák [-] , M. Dudáček [-] , J. Princl [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - P. Celý [-] , A. Benkovský [-] , L. Králíček [-] , R. Schmidt [-] - M. Feytl [-] (60. L. Kuchař [-] ) , D. Frühauf [-] , J. Janoušek [-] , J. Kaiseršot [-] (60. F. Kopřiva [-] ) - J. Havel [-] , P. Bobál [-] (78. A. Janata [-] )

ŽK: 37. J. Čermák - 56. P. Bobál , 90. J. Janoušek .
Hráči zápasu: L. Winkler - L. Králíček .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: JURÁŇ Karel - BROM Josef, POJAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů