3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov proti Prachaticím B ukázal, že s ním musí v soutěži počítat


Branky


25

Dražejovští se v I.B třídě už oťukali a každým kolem dokazují, že se s nimi musí počítat. Proti Prachaticím B si připsali už čtvrtou výhru z osmi zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem

Dražejov prvních dvacet minut hosty zatlačil, ale vyložené šance si nevytvořil. Po půlhodině hry si na centr naběhl Bračok, ale jeho hlavičku ještě brankář Hopfinger zneškodnil. Na druhý centr stejného hráče už reagovat nestihl. Dvě minuty před poločasem se opakovala podobná situace. Po Matasově centru zvýšil hlavou Šrámek.

Hrčka završil na konečných 3:0

Po změně stran Dražejov trochu zalezl a hosté vycítili svoji šanci. Domácí Drnek musel vytáhnout hned několik skvělých zákroků. V 76. minutě si vzal balón Hrčka, přešel přes dva hráče a individuální akci zakončil pěkným gólem.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: V nejspíše posledním letošním zápase jsme přivítali doma prachatické béčko. První dvacetiminutovka se hrála převážně na půlce hostů, avšak vyložené šance jsme si nevytvořili. Skóre se měnilo až těsně před poločasem, a to hned dvakrát. Ve 35. minutě si na centr naběhl Bračok. Jeho první hlavičku gólman vyrazil na okraj velkého vápna, ale na druhý centr na stejného hráče už reagovat nestihl. Druhou branku přidal po Matasově centru opět hlavou Šrámek a do kabin se šlo za stavu 2:0. Druhý poločas jsme se trochu zatáhli a Prachatice ukázaly, že by chtěly odvést body. Drnek musel vytáhnout několik skvělých zákroků, aby si udržel druhou nulu. Konečnou podobu výsledku určil individuální akcí přes dva hráče Hrčka v 76. minutě. V zápase se již nic zajímavého nestalo a my doma udrželi výsledek 3:0. Před vynucenou pauzou se tedy udržíme na 6. pozici a budeme čekat, co přinesou rozhodnutí vlády. Hráčem bych nominoval Drnka, výborně zachytal a udržel nulu. Skvělou defenzivní prací se prezentoval Matas a přidal asistenci na druhou branku.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - J. Kalous [-] , F. Brázda [-] , V. Hozman [-] (85. T. Hulač [-] ) , K. Řezníček [-] - J. Matas [-] , V. Šrámek [-] , P. Poláček [-] - M. Bračok [-] (75. K. Krýsl [-] ) , T. Hrčka [-] (76. D. Pojsl [-] ) - T. Martínek [-] (62. P. Janus [-] )

FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - M. Janošťák [-] , M. Kotrch [-] , A. Černý [-] (88. M. Kolafa [-] ) , T. Had [-] (60. K. Wagner [-] ) , J. Hrbek [-] , D. Lachkovič [-] , J. Svatoš [-] (60. D. Kuzma [-] ) , R. Kunc [-] (84. M. Sova [-] ) , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

Hráči zápasu: P. Drnek , J. Matas .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Prachatice jsou nepříjemný soupeř, ale Dražejov by doma měl vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

rezerva Prachatic venku nevyhrává a bude to stejné i v tomto utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích