3:2
(1:2)
33. V. Cais
39. V. Cais
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec se držel až do poslední minuty, pak rozhodl Šrámek


Branky


15. M. Bračok , 48. T. Hrčka , 89. V. Šrámek - 33. V. Cais , 39. V. Cais
26

Ve vyrovnaném zápase nakonec všechny body bral domácí Dražejov, který proti poslednímu Husinci urval vítězství až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cais otočil skóre

Domácí šli v 15. minutě do vedení, když po pěkné akci a centru Hrčky Bračok umístil hlavou míč za záda brankáře Váši. Po tě převzal iniciativu hostující Husinec. Po půlhodině hry vyrovnal Cais. Ve 39. minutě opět Cais překlopil misky vah na stranu hostujících a Dražejovští měli na problém zaděláno.

Šrámek rozhodl minutu před koncem

Hostům se podařilo vyrovnat hned ve 48. minutě, když Bračok dlouhým autem a po teči našel na zadní tyči Hrčku a ten hlavou doklepl. Pak se hrál pro oko diváka pěkný fotbal. Hra byla nahoru dolu, šance na obou stranách. Utkání nakonec rozhodl v 89. minutě Šrámek, když jeho centr překvapivě skončil až v bráně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Utrpěli jsme vítězství. Tak by se to dalo nazvat. (smích) Kolem 15. minuty jsme šli do vedení. Pěknou akcí a po centru Hrčky umístil hlavou Bračok. Od té doby jsme se trápili... Husinec začal aktivně přecházet do útoku a nehrál vůbec špatně. Do poločasu hosté otočili a my jsme měli na problém zaděláno. Museli jsme srovnat co nejdříve, a to se nám povedlo hned ve 48. minutě. Role si otočili předchozí aktéři. Bračok dlouhým autem a po teči našel na zadní Hrčku a ten doklepl hlavou – 2:2. Hra byla nahoru dolu, hosté hrozili, ale také museli dvakrát vykopávat z brankové čáry. Zlom přišel až v 89. minutě. Po faulu cca 40 m od brány u lajny. Centroval Šrámek na penaltu. Všichni hráči míč podběhli a gólman nepochopitelně nadskočil. Důležitá výhra. Teď nás čekají dva zápasy doma. Cehnice a Prachatice B.

TJ Slavoj Husinec
Martin Toman, hráč: Husinec přijel hrát o body, a to dodržel. Po celý čas hry jsme hráli vyrovnaný fotbal a vypracovávali si gólové šance. Hráli jsem lépe a měli jsme vyhrát. To, co předváděli rozhodčí v tomto duelu je trestuhodné. Body na trávníku nevybojoval tým Dražejova, ale rozhodčí.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - V. Hozman [-] , J. Matas [-] , J. Kalous [-] (64. K. Řezníček [-] ) - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] (87. T. Martínek [-] ) , M. Bračok [-] (84. D. Pojsl [-] ) , J. Procházka [-] (31. K. Krýsl [-] ) - T. Hrčka [-] , V. Šrámek [-] - T. Hulač [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] , S. Kolář [-] , I. Štangret [-] , P. Ťápal [-] , O. Váša [-] , V. Cais [-] , M. Zelený [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 73. K. Řezníček - 83. V. Cais , 83. M. Wágner . ČK: 85. M. Toman .
Hráči zápasu: P. Drnek , M. Bračok - V. Cais .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Křížovský Jiří - MAKOVIČKA Milan, KREJČÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Martin Toman
Tip experta: remíza

Husinec hraje lépe venku a umí potrápit. Navíc chtějí brát body. Je zde možná remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích