M. Wágner 80. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně slaví první výhru, Husinec zůstává stále na nule


Branky


80. M. Wágner (p.) - 11. P. Hájek (p.) , 73. M. Malina , 85. L. Pasler , 90. M. Malina
22

Souboj dvou týmů bez bodů dopadl lépe pro hostující Volyni, která byla v zápase dravější a zaslouženě si došla pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek proměnil penaltu

Volyni se konečně povedl vstup do utkání a hned na konci první desetiminutovky zahrál domácí hráč ve vlastním vápně rukou. Rozhodčí Šíma nařídil správně pokutový kop, který proměnil Petr Hájek. O chvilku později šel sám na brankáře Pubal a dostal míč do sítě, jenomže už to bylo v době, kdy mu byl máván ofsajd. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale z žádného branku ohrozit nedokázali.

Hosté došli k zaslouženému vítězství

Po změně stran chtěli domácí s výsledkem něco udělat. Míč sice měli více na svých kopačkách, ale žádná vyložená šance nepřišla. A tak v 73. minutě se ve vápně dostal k míči Martin Malina a střelou k tyči prostřelil Tolnaje. V 80. minutě hostující Pletka zbytečně fauloval ve vápně a domácí se také dočkali pokutového kopu. K němu se postavil pětadvacetiletý Miroslav Wágner a prostřelil Mráze. Tento gól domácí nakopl, jenže Volyňští ukázali, že hrát na brejky umí. První proměnil Pasler a v 90. minutě stanovil na konečných 1:4 svým druhým gólem Malina. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Martin Toman, hráč: Darovali jsme Volyni body na zlatém podnose. Hráli skvělý fotbal přesně tak, jak jsme ho měli hrát my. Měli dravý tým, který si šel pro výhru. U nás prostě chybí disciplína, dravost a chuť vyhrávat. Někteří si potřebují pouze odškrtnout byl jsem tam. A jiní, kteří chtějí hrát a mají chuť něco ukázat sedí protože... Je to pravda, která bolí, ale musí se říct. Co se týče zápasu, tak do vedení se dostali hosté brzy díky penaltě, kdy v hlavičkovém souboji trefil míč ruku obránce. Bohužel, stane se. Ty další jednoznačně vytvořili Volyňští, jelikož my jsme byli laxní a pozdě přistupovali k hráčům. Nemluvili spolu a spoustu jiných chyb. Co říct. Měli jsme vyhrát, byl to nejlehčí soupeř letoška. A já pouze doufám, že se přístup v Husinci změní a my začneme předvádět kvalitní fotbal, na který hráče máme.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Konečně se nám po třech utkáních povedl vstup do zápasu. V 11. minutě bezproblémově proměnil pokutový kop Hájek po jednoznačné ruce ve vápně. O pár minut později Pubal mohl zvýšit na 2:0, ale pomezní rozhodčí odmával ofsajd a branka nebyla uznána. Domácí se dostávali do šancí pouze z rychlých protiútoků, když jsme my špatně vyřešili naše tutové šance. Po změně stran jsme ubrali a domácí byli více na balónu, ale k žádné vyložené šanci se nedostali. V 75. minutě přidal pojišťovací branku Malina, kdy se nejlépe zorientoval ve vápně a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci. V 80. minutě domácí proměnili penaltu po zbytečném faulu od Pletky. Od té doby domácí pouze útočili. A my z rychlých protiútoků zvýšili dalšími dvěma brankami v podaní Maliny a Lukáše El fenoméno Paslera na konečných 1:4.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - S. Kolář [-] (33. M. Svoboda [-] ) , R. Kneifl [-] (87. S. Toušek [-] ) , D. Tesař [-] (67. M. Kolafa [-] ) , P. Ťápal [-] , M. Wágner [-] , L. Novotný [-] , M. Zelený [-] , P. Novák [-] , I. Štangret [-] , V. Cais [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Malina [-] , P. Hájek [-] (84. J. Rolenec [-] ) , J. Kubeš [-] , T. Škopek [-] (61. L. Pasler [-] ) , P. Pubal [-] (46. L. Novotný [-] ) , A. Mack [-] , R. Prihara [-] , F. Dlouhý [-] , M. Nový [-] , P. Pletka [-]

ŽK: 9. M. Wágner , 39. V. Cais , 82. M. Zelený - 20. A. Mack , 37. P. Hájek , 45. M. Nový , 86. J. Rolenec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - KOVAŘÍK Zdeněk, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: remíza

V Husinci se hraje špatně, ale bude kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů