1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk porazil doma Hrdějovice


Branky


17

Na hřiště Frymburka zajížděl tým Hrdějovic, který poslední zápasy pravidelně boduje. Frymburk se musel obějít bez své brankařské jedničky Marka Vítka. To Hrdějovice měly větší problémy se sestavou, když musely vzít několik hráčů z B týmu a dorostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Malina poslal domácí do vedení

Zápas začal vyrovnaně, ovšem neměl ani průměrné tempo. Po patnácti minutách přišel roh domácích a František Malina poslal domácí do vedení 1:0. To hostujicí hráče probralo a začalo se hodně hrát před brankou domácích. Hrdějovice v čele se svým kapitánem Přemyslem Kukačkou začaly získavat převahu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Překážkou jim však byl výborně chytající Filip Mertl. Do šaten se tak šlo za vedení domácího týmu.

Stav se neměnil, domácí mají tři body i přes dvě neproměněné penalty

Druhý polčoas se obraz hry neměnil. Hrdějovice měly převahu, ale branka domácích pro ně byla zakletá. To Frymburk mohl jít do vedení o dvě branky, když dostal výhodu pokutového kopu. To ovšem Roman Mertl zahodil, když vůbec netrefil branku. Hrdějovice se hodně tlačily do koncovky, ale branku dát pro ně bylo v tomto zápase neřešitelné. Domácí tým hrozil z brejků ap o jednom z nich přišla druhá nařízená penalta. K té se tentokrát postavil kanonýr Budík, ale nechal vyniknout hostujicího Bočka v brance hostí. Domácí nakonec dvě neproměněné penalty nemusejí mrzet a berou všechny tři body. 

Před nucenou pauzou jsou tak společně s Boršovem nad Vltavou na prvním místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Tento zápas se nám herně vůbec nepovedl. Nepodrželi jsme balón, měli jsme spoustu nepřesností, díky nim jsme nabízeli hostům nebezpečné situace a dostávali je do hry. Špatný výkon byl korunován dvěma neproměněnými pokutovými kopy. Hrdějovice mě mile překvapily, mají v týmu šikovné mladé hráče, ale bohužel pro ně to na body nestačilo. Že všechny body zůstaly doma ve Frymburku, bylo i díky skvělému výkonu náhradního brankáře a zároveň asistenta trenéra Filipa Mertla, který musel zaskočit v brance za naší brankářskou jedničku Marka Vítka. I přes neproměněnou penaltu zasluhuje pochvalu Standa Budík, který se rval v útoku a podal dobrý výkon.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Frymburku jsme jeli ve velmi oslabené sestavě, jenom z obrany nám vypadli od minulého zápasu tři hráči. Sestavu museli doplnit hráči z B týmu a dorostu. Někteří hráli na postech, na kterých normálně nehrají. Zápas začal vyrovnaně, žádné velké nasazení z obou stran. Bohužel v 15. minutě domácí zahrávali roh, který se jim opravdu povedl a nacvičeným signálem skórovali. Tato situace nakonec zápas rozhodla. Od té doby jsme sice byli lepším týmem, dostávali se do šancí, ale frymburská branka s brankářem Mertlem byla pro nás zakletá. Finálnímu řešení chyběla lepší kvalita a rychlost provedení. Hodně střel nám stačili obránci soupeře zablokovat. Domácí zahrozili pouze z brejků, kdy jsme hráli už hodně otevřený fotbal. Byly z toho dvě penalty po našich neohrabaných faulech. Jejich provedení však bylo až komické, jedna vedle, druhou brankář Boček chytil. Zklamání, že nevezeme žádný bod, bylo velké. Uvidíme, jestli si letos ještě nějaký zápas zahrajeme. Máme opravdu hodně zraněných, přerušení soutěže je pro nás trochu vysvobození.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - D. Antl [-] (46. V. Liebl [-] ) , O. Malák [-] (61. A. Točík [-] ) , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] - J. Šisler [-] , M. Račák [-] , F. Malina [-] , M. Flöring [-] (71. L. Matúš [-] ) - S. Budík [-] , M. Micák [-] (46. R. Mertl [-] ) -

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , L. Kaisler [-] (71. P. Šíp [-] ) , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , F. Leiš [-] , P. Kukačka [-] , D. Drobiš [-] (66. T. Hondlík [-] ) , M. Granov [-] , J. Melichar [-]

ŽK: 52. M. Flöring , 52. J. Šisler , 84. F. Malina - 47. M. Studnička .
Hráči zápasu: F. Mertl , S. Budík - P. Kukačka .
Počet diváků: 1. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - LANDÍK Filip, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:01

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hrdějovice budou chtít navázat na předchozí zápasy, ve kterých se jim dařilo bodovat a přesto, že mají několik zraněných hráčů, Frymburk porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza