Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Zlatou Korunu


Branky


17

Zlaté Koruně se zatím bodově moc nedaří a tak potřebovala před nucenou pauzou zabrat. Soupeřem jí bylo silné Dolní Dvořiště. Veliká škoda, že si oko diváka tuto přestřelku nemohlo užít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Zemana odpověděl domácí tým třikrát

Zápas začal výborně pro hosty a Tadeáš Zeman zařídil brzké vedení 0:1. Bývalý záložník Jankova Jan Šebelka, ale brzo vyrovnal 1:1 a po necelé půlhodině hry zařídil vedení svéh týmu 2:1. Ještě před odchodem do kabin se trefil domácí Dominik Fuciman a domácí tým měl do druhého poločasu náskok dvou branek 3:1.

Dolní Dvořiště mocně dotahovalo, ale neveze ani bod

Druhý poločas se podařilo domácím odskočit na rozdíl tří branek po brance Františka Persána 4:1. Dolní Dvořiště se nevzdávalo a Jakub Kubík snížil na 4:2. Reakce domácích nenechala na sebe dlouho čekat a Dominik Fuciman přidal vou druhou branku 5:2. Zdálo se být rozhodnuto, ale Dolní Dvořiště ještě zabralo. Šimon Štifter snížil na 5:3 a čtyři minuty před koncem snížil na rozdíl jediné branky Tadeáš Zeman 5:4. Více už tým Štefana Bršťáka nestihl a tak se ze tří bodů raduje Zlatá Koruna. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán): V "posledním podzimním zápase" :-) jsme konečně naplno bodovali, i když jsme hned po 4 minutách prohrávali 1:0. Skóre jsme otočili díky dvěma krásným trefám Honzy Šebelky a sólu přes 3/4 hřiště s chladnokrevným zakončením Dominika Fucimana. Ve druhé půli se hra vyrovnala, nicméně jsme přidali ještě dva hezké góly. I když jsme v zápase 2x vedli o 3 branky, díky slabší chvilce Rudy Schwarze Dolňák skóre zkorigoval až na rozdíl jednoho gólu a málem jsme se o vítězství přišli.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Zlatky jsme jeli minimálně pro bod . Bohužel v den zápasu se nám prakticky rozpadla obrana(Kouba delší dobu zranění,Macanovič nemocen,Šrefl nemohl )a to se ukázalo kde jsme byli zranitelní. Ale i tak jsme odehráli velmi povedené utkání co se týče do ofenzívy . Měli jsme ještě další šance ale bohužel gólem neskončili. Velká Škoda ,ze to tam nespadlo . Zápas klidně mohl skončit 6:6 a nikdo by se nedivil . I když jsme prohráli kluky musím pochválit. I za rozhodnutého stavu nesložili zbraně a ukázali ze sílu máme . Hrát o 5 minut déle tak věřím ,že by jsme srovnali . Škoda ,ze se muselo hrát bez diváků . Zápas by se jim určitě líbil . Povedený zápas opět odehrál Zeman a Štifter . Vzadu i přes obdržených 5 gólů zahrál velmi dobře Krenauer. Plno útoku ještě před vápnem zastavil.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - B. Miletić [-] , J. Král [-] , F. Persán [-] - J. Sláma [-] (77. M. Homer [-] ) , M. Babinský [-] , V. Ohnsorg [-] (46. T. Weinhard [-] ) , J. Lacko [-] (88. M. Štěpánek [-] ) - D. Fuciman [-] , J. Šebelka [-] - J. Zajíc [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Rychtář [-] (69. P. Pecha [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , T. Zeman [-] , J. Kříž [-] , J. Fořter [-] , M. Tesař [-] (74. F. Sulzer [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Hajdák [-]

ŽK: 74. M. Babinský , 84. J. Lacko - 60. J. Kříž .
Hráči zápasu: J. Šebelka , D. Fuciman - J. Krenauer , Š. Štifter .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:01

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dvořiště potvrdí poslední domácí výhru a odveze si tři body ze Zlaté Koruny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza