0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 12:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní se rozešlo s Kamenným Újezdem bez branek


Branky


15

Oba týmy dělil ve vyrovnané tabulce jeden jediný bod. Zápas nakonec patřil oběma brankářům, kteří za svá záda nic nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez šancí

Ani ejden z týmů nebyl kompletní a na jejich hře to bylo znát. Hostujicí tým byl aktivnější a jeho záloha pod taktovkou Prokopa domácí tým přehrávala. Ovšem k žádné šanci to nevedlo. Domácí tým se také nedostal do žádné větší šance a tak skončil první poločas bez branek. 

Šance přicházely, branka však nepadla

Druhý poločas už šance přinesl, ale střelcům nebylo přáno. Hlásenský a Dudák v brankách předvedli kvalitní výkon. Hlásenský se vytáhl při nádherné střele hostí. Dorážka Prokopa skončila vysoko nad brankou domácích. Největší šancí domácích zlikvidoval Dudák, když si poradil s hlavičkou Trojáka.  Zápas tak skončil bez branek.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): museli jsme udělat mnoho změn o proti minulému týdnu, a to bylo znát.Soupeř byl lepší v kombinaci i v pohybu po celý první poločas,ovšem ani on si nevypracoval žádnou velkou šanci. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny, hru jsme celkem vyrovnali.Hosté měli jednu krásnou střelu,ale tu bravurně zlikvidoval Hlásenský, domácí zahrozili až v poslední minutě,kdy hlavičkoval Troják,ale i Dudák v hostující brance zakročil skvěle. Bod bereme, teď budeme čekat co bude dál s amatérským fotbalem,věřit že se vše uklidní a my se vrátíme ještě v roce 2020 na trávníky.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Věděli jsme, ze Vetřní bude těžký soupeř. Můj názor je, ze jsme byli skoro celý zápas lepší. Domácím chyběl Gutheis, nám chyběl Dvořák. Postupem času začínám mít pocit, že bez něj proste nevyhrajeme :-) :-). největší šanci zápasu jsem měl já, kdy gólman vyrazil balon přímo ke mně cca 70 minuta, srazil se s hráči a já to překopl až do Kameňáku. Soupeř měl jednu šanci a tu vytáhl Dudák na roh. My jsme buď netrefili bránu a nebo jsme nastřelili soupeřova obránce.



Sestavy


SK Větřní
P. Hlásenský [-] - P. Vnuk [-] , O. Dvořáček [-] , F. Soukup [-] , M. Troják [-] , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] , L. Konečný [-] , M. Ješina [-] , J. Sukdolák [-] (35. M. Votýpka [-] ) , J. Votýpka [-] (56. J. Dvořák [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] , F. Filip [-] (50. J. Váša [-] ) , V. Kotalík [-] , M. Samborský [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] , A. Prokop [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 57. M. Sadloň , 86. J. Komberec , 86. V. Kotalík .
Hráči zápasu: P. Hlásenský - A. Prokop .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:01

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ve Větřní se body získávají těžko. Domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza