2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly doma


Branky


26

Chvalšiny po dvou týdnech pauzy čekala venku rezerva Trhových Svinů. Té se na domácím hřišti daří bodovat a opět to potvrdila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Gažák zajistil vedení

Domácí tým si vytvořil od začátku zantelnou převahu, ale Cába v brance Chvalšin odolával. Chvalšinám se moc nedařilo a domácí tým utahoval pomalu šroubky. Když už se zdálo, že se hra vyrovná tak se po závaru před brankou Chvalšin prosadil domácí Jan Gažák 1:0. S náskokem jedné branky odcházel domácí tým do kabin.

Martin Valut přidal pojistku

Druhý poločas začal opět náporem dopmácího týmu, ale v cestě za další brankou mu stál hostujicí brankář. Domácí tým zahodil spoustu šancí včetně neproměněné penalty. Nakonec se pojistky domácí rezerva přeci jen dočkala. Martin Valut uklidnil domácí a zvýšil na 2:0. Více se už nestalo a tak se rezerva Trhových Svinů raduje z druhé výhry v sezoně. 

Za týden jede rezerva Trhových Svinů do Loučovic. Chvalšiny čeká nejprve sobotní utkání doma proti Dřítni a v pondělí dohrávka proti Sedleci.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Naši hráči měli od začátku zápasu územní převahu s šancemi, které však nedokázali proměnit v góly. Když se zdálo,že hosté z Chvalšin vyrovnávají hru a poločas se dohraje bezbrankově, naši že závaru před brankou hostů vstřelili gól. Druhá půle se podobala té první. Domácí s převahou ve hře se dostávali do šancí, které zahazovali včetně neproměněné penalty. V závěru zápasu pak pojistili svinenští druhou brankou zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] , J. Kurali [-] (80. M. Valut [-] ) , P. Chromčák [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Tůma [-] (71. V. Brožka [-] ) , J. Kostohryz [-] (60. L. Tuscher [-] ) , A. Perfoll [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , F. Štrachal [-] (46. M. Němec [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - V. Dymitskyi [-] , V. Decarli [-] (64. J. Podhora [-] ) , R. Kaprál [-] , L. Fučík [-] , P. Zwifelhofer [-] (84. M. Kamenský [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , T. Holas [-]

ŽK: 77. L. Ebenhöh , 80. M. Němec - 58. T. Nymsa , 65. J. Fic , 73. J. Podhora .
Hráči zápasu: J. Gažák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - FEITL Jaroslav, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sviny určitě budou mít nějaké hráče z A týmu a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích