J. Koch 53.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec zdolal Větřní


Branky


53. J. Koch
26

Sedlec čekal víkendový dvojzápas. V sobotním utkání jsme přivítali omlazené mužstvo Větřní, kterému chybělo hned 9 stabilně hrajících fotbalistů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První poločas jsme hostující celek nepustili k žádné střele, a tak brankář Král měl drobné starosti pouze při ojedinělých centrech z přímých kopů. Jak jsme dobře bránili, tak o to hůř jsme útočili. Až na několik slabých pokusů, které minuly Dobrovodského branku, neměl Sedlec žádnou velkou šanci, a tak první půle skončila bezbrankovou remízou. 

Jiří Koch rozhodl třech bodech

Krátce po první půli mohl Sedlec prohrávat, když Špán namazal hostujícímu Cifreundovi, ten však místo střely ještě hledal před prázdnou bránou spoluhráče, před kterým míč skluzem ztlumil Hovorka. V 53. minutě domácí tým zahrával přímý kop z levé strany. Centr Mi. Peška mířící na Kocha sice hráči Větřní odvrátili, ale při odkopu nastřelili právě Jiřího Kocha, od nějž se odrazil míč za bezbranného gólmana hostí – 1:0. Po vstřelené brance Sedlec několik minut hru kontroloval, nicméně vedení se mu navýšit nepodařilo. Poté převzali otěže zápasu hráči Větřní a až do samotného konce utkání se snažili o vyrovnání – marně, a proto si Sedlec připsal druhou výhru do tabulky za hubené vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas jsme neodehráli bůh ví jak dobře a rozhodla jej šťastná situace, kdy hostující brankář vyboxoval míč přesně do kolene Jirky Kocha, od kterého se balon odrazil přesně do brány. Šance na vstřelení gólu jsme si nějaké vytvořili, ale naší nemohoucností v útočné fázi jsme jinou branku vsítit nedokázali. Hosté tam nějakou šanci také měli, ale dobře nám zachytala nová tvář v naší brance David Král.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): V prvním poločase byli aktivnější domácí,ale vyloženou šanci si nevytvořili,hosté zahrozili 2x střelou z dálky od Ješiny. Do druhé půle vstoupili hosté lépe a měli hned dvě gólové šance,ale bohužel pro nás Cifreund ani Votýpka Mar. na domácího golmana nevyzráli. V 53.minutě dal gól domácí tým po standardní situace, kterou Dobrovodský pauze vyrazil do Kocha a ten vsítil šťastný gól. My jsme poté byli aktivnější, ale nic jsme nevyužili. Domácí vyhráli šťastnou brankou.Utkání jsme odehráli s mladým týmem,určitě jsme si nezasloužili prohrát,ale fotbal se hraje na góly a ten jsme dnes nedali.Připravíme se na domácí zápas s Lhenicemi a budeme chtít získat 3 body



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - Z. Rýpar [-] (52. J. Žofaj [-] ) , L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] (87. T. Folvarský [-] ) , M. Samohejl [-] (73. L. Bašar [-] ) , J. Koch [-] , J. Špán [-] (62. M. Pešek [-] ) , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - M. Karfík [-] (76. A. Ferenc [-] ) , F. Soukup [-] , M. Votýpka [-] , J. Cifreund [-] , D. Chupík [-] , M. Ješina [-] , N. Kotlár [-] , J. Votýpka [-] , M. Votýpka [-] , D. Peroutka [-]

ŽK: 88. L. Hovorka - 88. M. Votýpka .
Hráči zápasu: D. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SVOBODA Jan, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích a gól dá stoper Koch.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích