Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna nastřílela venku šest branek


Branky


32

Zlatá Koruna v prvním kole překvapivě zaváhala a tak už nechtěla vyjít bodově naprázdno v dalším zápase. Dříteň, ale také první zápas nezvládla a bohužel pro ní ani tend druhý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a červená

Zlatá Koruna začala aktivně a brzo se začala prosazovat. Zimní posila Milan Babinský poslal hosty do vedení 0:1 už ve 13. minutě zápasu. O deset minut později znovu Milan Babinský rozjásal hostujicí fanoušky 0:2. Ve 30. minutě byl vyloučen domácí Josef Moudrý a hostujicí tým toho do poločasu využil a rozhodl tak o osudu zápasu. Do poločasu se ještě trefil Jaroslav Lacko 0:3 a po něm i František Peršán 0:4.  

Zlatá Koruna přidala dvě branky

Druhý poločas se už víceméně dohrával. V pohodě hrající Zlatá Koruna přidala další dvě branky. Na 0:5 zvyšoval po hezké kombinaci Dominik Fuciman a na konečných 0:6 uzavřel účet utkání Jaroslav Lacko.

Zlatá Koruna tak zareagovala na nepovedenou premiéru v tomto ročníku. Dříteň naopak i svůj druhý domácí zápas prohrála a za týden jí čeká těžký zápas na hřišti Dolního Dvořiště. Zlatou Korunu čekají Chvalšiny



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán): Od začátku jsme byli aktivnější, což vyústilo rychlou brankou, po které jsme se uklidnili a začali se dostávat do vyložených šancí, které jsme i promenovali na rozdíl od minulého týdne. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení domácího hráče, po kterém domácí dá se říct rezignovali. Ve druhé půli už jsme hru kontrolovali a přidali ještě 2 góly po pěkných kombinacích a spravili si tak chuť po domácí prohře.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , M. Koudelka [-] (79. D. Šantora [-] ) , J. Hromada [-] , M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (46. M. Kovařík [-] ) , R. Vo Son [-] , P. Picka [-] , M. Pojer [-] (66. M. Kovařík [-] ) , F. Šantora [-] (74. M. Kovařík [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] (21. J. Lacko [-] ) , T. Weinhard [-] , B. Miletić [-] , M. Štěpánek [-] - M. Babinský [-] , V. Ohnsorg [-] , J. Sláma [-] (58. J. Šebelka [-] ) , F. Persán [-] - D. Fuciman [-] , M. Homer [-] (70. J. Kajgr [-] )

ŽK: 33. M. Werner , 50. M. Kovařík - 51. J. Lacko , 62. J. Sláma . ČK: 30. J. Moudrý .
Hráči zápasu: R. Schwarz , M. Babinský , J. Lacko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2020 21:13
Správně to mělo být dvě červené karty na straně Dřítně a jedna na straně Zlatky. Ve finále by to bylo stejně jedno, protože herně na tom byla Zlatka stokrát líp a domácí by byli i tak bez šance.
31. 8. 2020 11:38
Aby tu nedošlo k nedorozumění, kdyby měl rozhodčí koule,tak Dříteň hraje i devíti a Koruna o desíti.A vůbec by to nemuselo dojít k tomu jak to dopadlo.
30. 8. 2020 18:29
Nevím, jestli lexaurinu žeru málo nebo moc, ale podle interpunkce to vypadá, že hráč domácích kouří někoho ve Zlatce...:-D Mlčeti zlato...
29. 8. 2020 19:44
Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice
Rozhodčí ať raději skončí, jasné červené na obě strany, vyloučen jen hráč domácích asi kouří někoho ve Zlatce...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jelikož Zlatka celkem slušně posílila,tak 3 body z Dřítně je skoro povinnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích