Remízou skončil zápas v Loučovicích


Branky


20

SK Větřní zajíždělo v prvním zápase sezony na pažit do Loučovic. Hostující tým ještě chvíli před koncem vedl o dvě branky, ale domácí tým v závěru vybojoval bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Cifreund zajistil dvoubrankové vedení

Začátek zápasu nesl atributy prvního zápasu sezóny po nedokonalé přípravě i absencích v obou mužstvech. Při domácích stálo štěstí v prvních deseti minutách, kdy větřínští dvakrát náhodně trefili z ničeho konstrukci branky. Vyjma těchto zakončení se v podstatě nic nedělo. Když Vltavan začal trochu hrát a být nebezpečnější, nabídl hostům po nedorozumění Šímy s Dostalem míč ve vápně, k tomu se dostal Jakub Cifreund a zkušeně zakončil 0:1. Chvíli na to se na domácího brankáře řítili ve dvou Kotlár s Gutheisem, druhý jmenovaný se golmanovi snažil dát míč do protipohybu, přičemž ho trefil. Totožná situace se opakovala po dalších několika minutách po nepovedeném vystavení do ofsajdu, tentokrát Gutheis přihrával před prázdnou branku Jakubu Cifreundovi, a ten už se nemýlil a stanovuil výsledek prvního poločasu na 2:0. 

Výborný závěr domácích

Loučovičtí nastoupili do druhé půle s tím, že soupeř není lepší než oni a že s výsledkem něco udělají. Byli aktivnější, dostávali se ke spoustě centrů ze stran, kterým ale chyběla přesnost. Jediná šance větřínských ve druhém poločase zůstala Podskalským neproměněna, když trefil v samostatném úniku Hüttnera na komoru. Domácí nadále pokračovali v tlaku, dostávali se do vápna a odměna přišla deset minut před koncem, kdy Dobrovodským vyražený míč uklidil 1:2 . Vltavan se dál tlačil za vyrovnáním, Větřní nemohlo odkopnout pořádně míč ani za půlku a v hodině dvanácté se domácím vyrovnat podařilo. Přesný centr Fejtka našel hlavu zapomenutého Michala Tomana a ten efektní rybičkou nedal brankáři šanci 2:2.

Za týden čeká Větřní doma Boršov nad Vltavou. Loučovice čeká doma Frymburk.

zdroj: vltavanloucovice.cz

Zápas z pohledu Vlastimila Sulzera:

V prvním kole po Covid pauze jsme zajížděli do Loučovic na krásné hřiště a věděli jsme že se zde bude hrát kvalitní fotbal, obě mužstva chtějí hrát kombinační fotbal.

 

V úvodu zápasu byla vidět nervozita z toho , že se po dlouhé době hraje již o body. Po deseti minutách hry se hra zkvalitnila a v této části první půle byli lepší hosté kteří lépe se pohybovali a proto byli nebezpečnější. Ve 24 minutě se uvolnil po levé straně Votýpka Michal, prostrčil míč do vápna na Cifreunda,který obešel stoper a na bližší tyč překonal domácího brankáře Hüttnera 0:1.Hosté pokračovali ve své hře a o několik minut později v 30 minutě měli další gólovou příležitost kdy aktivní Cifreund našel ve vápně Gutheise, kterého vychytal domácí brankář. V 34 minutě si oba borci z Větřní vyměnili roli, kdy Gutheis uvolnil Cifreunda a ten zvýšil na 0:2.do konce poločasu ještě můžeme zmínit šanci Cifreunda, který po chybě v rozehrávce domácích hráčů loboval domácího brankáře , ale ten stačil balón vyrazit na roh. Tím skončil první poločas ve kterém byli lepší hosté a zaslouženě vedli.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří chtěli ještě z výsledkem něco udělat. Hosté v této fázi byli všude o krok později a pouze výborný výkon hostujícího golmana Dobrovodského držel hosty stále na svém kontě 0. Hosté čekali na brejky a jeden se povedl,Podskalský vybojoval  balón a sám postupoval na domácího brankáře, které ovšem nepřekonal a stav zůstal stále o dvě branky. Domácí prostřídali a stále se tlačili ke snížení stavu. V 82.minutě domácí vyslali z pravé strany malého vápna střelu, kterou ještě Dobrovodský vyrazil,ale pouze před sebe kde byl osamocen Haverník a snížil 1:2.

 

 

Domácí tato branka nabudila a chtěli ještě vyrovnat, v nastavení se jim toto přání splnilo, kdy po centru z levé strany nechali hosté ve vápně volného Tomana a ten hlavou překonal Dobrovodského 2:2.V  druhém poločase byli domácí lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán týmu): Náš cíl mít plný počet bodů jsme si pokazili už v prvním kole. Zbytek sezóny tak můžeme hrát s klidnou hlavou. Z první půle bolely oči, darovali jsme hostům dvě branky z ničeho. Bylo v našich silách stav utkání v druhé půli zvrátit, bohužel jsme dali kontaktní gól až před koncem. Alespoň vyrovnat se nám nakonec podařilo. Větřní přišlo o výhru v závěru, ale myslím, že minimálně vyrovnat jsme si za druhou půli zasloužili. Csaplárova past nesklapla dokonale. Z hostů nás nejvíce zlobil Cifreund, z našich patřili k lepším vzadu Strnad a střelec Toman.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): První zápas v nové soutěži jsme začali velice dobře, hráli jsme kombinační běhavý fotbal,v prvním poločase jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme vedli, druhý poločas jsme ztratili pohyb, přesto jsme měli tutovku,kterou kdybychom proměnily na 0:3 bylo by po zápase.Ovšem na kdyby se nehraje, domácí druhý poločas makali a určitě si zasloužili vstřelit gól pro své fanoušky.Mě mrzí spíše gól v posledních vteřinách zápasu, takto nechat volného hráče ve vápně je velká chyba která se nám vymstila.V dalším zápase nás čeká doma Boršov, tímto zvu naše skvělé fanoušky.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (88. R. Karták [-] ) , K. Strnad [-] , . Tchouankam [-] (63. Z. Fatura [-] ) , M. Šíma [-] , J. Havierník [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Kotlár [-] , M. Troják [-] , J. Cifreund [-] (88. M. Votýpka [-] ) , P. Gutheis [-] , P. Podskalský [-] (73. A. Krák [-] ) , M. Ješina [-] , N. Kotlár [-] , J. Dvořák [-] (46. F. Soukup [-] ) , M. Votýpka [-] , M. Rada [-]

Hráči zápasu: K. Strnad , M. Toman - J. Cifreund .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - MUZIKA Filip, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2020 10:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyhrocený zápas, kde hráči Větřní pod vedením malinkatého ďábla (Vlastimil Sulzer) nedají domácím nic zadarmo, přesto Loučovice urvou tři body. A možná se bude i hodně žlutit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích