1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro hosty


Branky


66. J. Kurali - 27. D. Hrouda , 58. D. Hrouda
18

První kolo svedlo dohromady rezervu Trhových Svinů a Malše Roudné. Hrálo se na hřišti v Trhových Svinech a hostující tým si odtud odváží cenné tři body po brankách stopera Dominika Hroudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Houda šikovnou hlavičkou zařídil vedení hostí

První půle začala s balónem na kopačkách hostů, ale k výraznějším šancím to nevedlo. Oba týmy během prvních patnácti minut vyslaly dalekonosné navštívenky obou brankářům, kdy za hosty vyslal dalekonosnou ránu mezi muži debutující dorostenec Skála. Jeho střela však skončila na břevně. O pár minut se z podobné pozice do míče opřel domácí Chromčák a Hošna měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl míč nad břevno. Ve 27. minutě udeřilo ze standardky Roudné, když Wohlgemuth rozehrál přímý kop na přední tyč, kde ho prodloužil Dominik Hrouda tak šikovně, že míč zapadl do šibenice u vzdálenější tyče 0:1. Poté už stojí za zmínku pouze pokus Novotného, který po dobré kombinace dostal až před Brůhu. Jeho pumelice z úhlu však značně minula branku.

Druhá branka Dominika Hroudy rozhodla o třech bodech pro hosty

V druhém poločase bylo vidět že domácí chtějí z výsledkem něco udělat a svým vysunutým presinkem dělali hostím problémy. I přesto však udeřil opět tým hostí, kdy se po standardce dostal k odraženému balónu Novotný a skvělým pasem za obranu nalezl zcela volného Dominika Hroudu, který z druhého doteku poslal balón za bezmocného Brůhu 0:2. Domácí však nesložili zbraně a za pár minut se opět dostali do kontaktu. Po špatné rozehrávce hostů se dostali do přečíslení 4 na 3, po dobré kombinaci se nakonec dostal Josef Kurali, před Hošnu a situaci vyřešil obstřelem 1:2. Zbytek zápasu byl spíše boj, domácí tlačili, ale krom pár pokusů mimo bránu si nevytvořili žádnou tutovku. Naopak po dlouhém nákopu Hošny poslal Fatura do samostatného úniku střídajícího Ladislava, domácí však podržel skvělým zákrokem Brůha.

Rezerva Malše Roudné tak veze tři body a za týden jí čekájí doma Hrdějovice. Rezerva Trhových Svinů jede do Lhenic.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Vítězství ubojované, tři body vezeme domů, cíl splněn. Příští týden budeme chtít doma potvrdit dobrý vstup do sezóny.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] , M. Němec [-] (61. L. Tuscher [-] ) , J. Gažák [-] , P. Chromčák [-] , V. Brožka [-] , L. Ebenhöh [-] (8. A. Perfoll [-] ) , J. Tůma [-] (80. J. Šafránek [-] ) , P. Nocar [-] , F. Pavel [-] (40. T. Kápar [-] ) , M. Smoleň [-] (35. J. Kurali [-] )

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - S. Kubeš [-] (51. M. Fatura [-] ) , D. Novotný [-] (70. M. Ladislav [-] ) , L. Wohlgemuth [-] (75. A. Stankay [-] ) , J. Hála [-] , P. Trnka [-] , L. Skála [-] , D. Zíka [-] (54. M. Vodák [-] ) , V. Vacek [-] , M. Jurásek [-] , D. Hrouda [-]

ŽK: 63. J. Tůma , 74. J. Gažák , 83. T. Kápar , 88. J. Šafránek - 89. A. Stankay .
Hráči zápasu: D. Hrouda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - STUDENÝ Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Trhové Sviny mají nové posily a věřím, že doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích