FOTO: Nová Ves nenechala v Olešnici ani bod


Branky


68. R. Horelica , 87. L. Lenk (p.) - 66. J. Jiránek , 74. R. Procházka , 83. J. Jiránek
40

Čtenáři fotbalunas.cz hosty favorizovali a nakonec se nemýlili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Čekalo nás svým způsobem derby, takže jsme chtěli vyhrát, navíc jsme měli Nové Vsi co vracet, neboť nás v posledních zápasech porážela. Zápas jsme odmakali, ale nestačilo to. Nakonec je třeba uznat, že soupeř vyhrál zaslouženě, byl určitě minimálně o ten gól lepší. Tentokrát musím výjimečně pochválit i rozhodčího, ktery odpískal dobře na obě strany. Za hráče zápasu zvolím Aleše Piláta a z hostů Petra Boháče, který vyhrál snad všechny hlavičky, co měl.

TJ Nová Ves u ČB
Martin Bartizal (brankář): "Z Olešnice jsme si chtěli jednoznačně odvézt tři body a prvních 30 minut to i tak vypadalo. Vytvořili jsme si několik šancí, bohužel bez gólového efektu. Pak se hra vyrovnala. Kombinačnímu fotbalu moc trávník nepomohl a tak spíš létaly balony vzduchem. Druhá půle nebyla moc fotbalová z obou stran, ale po standardní situaci jsme šli do vedení. Soupeř zanedlouho vyrovnal po centru. Nutno říct, že tomu předcházel půlmetrový aut, který pomezní přehlédl. Nám se poté povedlo jít opět do vedení po střele střídajícího Procházky a poté jsme si pomohli další standardkou a po rohu vedli 3:1. A zdálo se, že bude klid. Ale chvíli před koncem se po dlouhém balonu a nahrávce do vápna míč odrazil na penaltu, odkud hostující hráč zakončoval do mě a míč se odrážel na roh. V tom rozhodčí pískl penaltu. Kterou nikdo z nás nějak nechápal. Prý zakončení předcházel faul. Tu s přehledem proměnil Lenk a zdramatizoval závěr. Konec zápasu jsme nějak ukopali a máme 3 body.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - BRYCH Jiří, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 11:36
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Ondřej Hotový
Tip experta: výhra hostů

Oba tyto týmy získaly v posledním kole tři body, a tak na to budou chtít v neděli navázat. Myslím si ale, ze v tomto zápase bude nakonec šťastnější tým Nové Vsi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jako domácí věřím svým ,ale může být i obráceně. Pro Kubu Kohouta, kdo seje vítr sklízí bouři. Předveď se na hřišti ,tam ti to zatím moc nejde.V lepším případě do Olešnice raději nejezdi.

Tip: výhra hostů

Nová ves vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tady nemůžu dát nic jiného a za každý gol co dame N.Vsi dostane pan Kohout jednu ranu, rad si na něj po zapase pockam na frajera...kdyz machrujes jsem na tebe zvedavej osobně ty chudinko...

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady není o čem, domácí jsou zoufalí (prohrát s Kamennou je umění, ale trapný) a bez šance. Zázraky se dějí, ale v neděli to bude ma ručník 1:6

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza