Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 14:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

11:1! Kolaps velešínské obrany. Roudné zaznamenalo rekordní venkovní výhru


Branky


90. J. Grznárik - 5. M. Vlk , 11. V. Kadlec , 15. M. Vlk , 20. V. Kadlec , 22. V. Kadlec , 52. F. Navrátil , 54. M. Vlk , 70. V. Kadlec , 71. V. Kadlec , 83. F. Navrátil (p.) , 89. M. Vlk
36

Velešín ve dvou předchozích kolech neinkasoval, teď ho ale čekala možná nejtěžší možná zkouška. Duel s aspirantem na postup, Roudným. A neobstál. Malšané vyhráli o nevídaných deset branek. Pět jich vstřelil Kadlec, čtyři Vlk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Velešín se sešel v plné sestavě, ale sen o nějaké naději na dobrý výsledek začal brát brzy za své. Přitom první velkou šanci měli právě domácí, když ve druhé minutě trefili tyč. Snaha o otevřený fotbal se ale Velešínu brzy vymstila a Roudné začalo trestat. Kadlec s Vlkem rozjeli velké představení. Kadlec stihl mezi 5. a 22. minutou rovnou hattrick, jeho parťák přidal dva góly a ve 22. minutě bylo po zápase.

Druhý poločas

Roudné válcovalo soupeře i po změně stran. Kadlec přidal dvě branky, Vlk rovněž a dvakrát se trefil i Navrátil. A bylo to už 11:0! Velešín se nakonec alespoň dočkal čestného gólu, který byl zároveň jeho premiérovým gólem v sezoně. Nejprve dostali šanci ze standardky, kdy střílel Šálek a orazitkoval břevno . V závěru krásným pasem našel David Přibyl Šálka, ten lehounkým centrem našel Grznarika a ten přeloboval bezmocného brankáře soupeře Kučeru. Ten tak přišel po 270 minutách o neprůstřelnost.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Šálek (hráč): Do zápasu jsme vstoupili, s tím že nemáme co ztratit. Začali jsme hrát otevřený fotbal a Roudné krásnými akcema trestalo. Dali do 30. minuty 5 branek a bylo po zápase. Druhý poločas jsme si řekli, že půjdeme do zápasu, jako že je skore 0:0 a hráli jsme hodne zataženě. A bylo to jeste horší a dostali 6 branek. Gratuluju soupeři, takovej kolotoč jsem jeste nezažil, patří úplně do jiné soutěže než je 1.A třída.

TJ Malše Roudné
Martin Vlk (hráč): Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a během 20 minut bylo dá se říci rozhodnuto. Skoro po celý zápas jsme byli velmi aktivní a vytvarili si spoustu šancí, z nichž jsme většinu dokázali proměnit. Byl to z naší strany kvalitní týmový výkon na který budeme chtít navázat příští týden proti Svinům a odvézt si 3 body!



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , T. Pomije [-] - F. Zimek [-] , J. Grznárik [-] , D. Přibyl [-] - S. Šálek [-] - T. Jirský [-] (87. P. Hynšt [-] ) , V. Biňovský [-] (67. B. Rameš [-] ) , M. Špát [-]

TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , J. Hála [-] (59. M. Neckář [-] ) , P. Cepák [-] , D. Malý [-] (73. L. Skála [-] ) , M. Štěpánek [-] (59. A. Goretki [-] ) , O. Cahyna [-] (46. D. Vogl [-] )

ŽK: 87. V. Kadlec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - CIGÁŇ Roman, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Velešín odehrál dobré utkání ve Svinech,ale na Roudné to asi stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: MARTIN VLK
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání budeme chtít navázat na předchozí výhru a opět zvítězit. V tomto zápase bude slavit Roudné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

I když domácí ve dvou zápasech ukázali dobrou defenzívu, tak na Malšany to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů