P. Drbal 15. (p.)
1:1
(1:1)
38. A. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice obraly lídra


Branky


15. P. Drbal (p.) - 38. A. Krč
10

Fotbalisté Uničova remizovali na půdě Rosic 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Fotbalisté Uničova přijeli do Rosic v roli vedoucího celku Moravskoslezské fotbalové ligy a hlavně s výbornou formou, kdy výhrál pět posledních utkání a své soupeře doslova rozstřílel. Porazil totiž 8:0 béčko Jihlavy, 6:2 Znojmo, stejným poměrem Frýdek - Místek, 3:1 Petřkovice a 6:1 Uherský Brod. „Někdy ale přijde zápas, kdy dáme třeba jednu branku a budeme rádi, když to ukopeme na 1:0. Čekají nás Rosice, které jsou vždycky na týmy z vrchu tabulky připravené, takže to bude těžký zápas,“ predikoval před týdnem uničovský trenér Dušan Žmolík.

A měl pravdu, protože Rosice vstoupili do vzájemného souboje o mnoho lépe a v první čtvrt hodině byly lepším týmem. „Prvních patnáct minut jsme byli asi ještě v autobuse a hledali jsme se hlavně v defenzivní fázi“ začal hodnocení sobotního duelu.

Právě po patnácti odehraných minutách totiž domácí udeřili, když po faulu Davida Baču, který se ale tak úplně nezdál jeho trenérovi, a pokud byl, tak určitě ne na žlutou kartu, nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop, ke kterému se postavil Pavel Drbal a náhraního brankáře Marka Kalinu překonal.

Právě Kalina a další dva hráči z lavičky nečekaně naskočili do duelu, čímž chtěl Dušan Žmolík soupeře zaskočit.

Inkasovaná branka hostům ale pomohla a ještě do poločasu dokázali srovnat. Po akci ze strany se dokázal prosadit nejlepší střelec Moravskoslezské fotbalové ligy Aleš Krč, který svým gólem stanovil poločasové a následně i konečné skóre 1:1, když se po akci ze strany dokázal nadvakrát prosadit.

Snaha o výhru

Ve druhém poločase se Uničov tlačil za vítězstvím, ale šance, které si vytvořil, neproměnil. Nejblíže brance byl, když jeden z jeho hráčů nastřelil tyčku. Rosice pak v závěru hrozily hlavně z brejkových situací. Ale ani jeden z týmů se už neprosadil.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Věděli jsme, že po inkasované brance to bude ještě těžší zápas. Rosice bývají na týmy dobře připraveny, takže jsem jim to chtěl změnami v sestavě ztížit, navíc se nám i s těmi kluky, kteří dostali šanci dařilo, tak dostali znovu příležitost. My jsme ale prvních patnáct minut prospali a byli asi ještě v autobuse. Hledali jsme se hlavně v defenzivní fázi. Následně bylo ale na hráčích vidět, že jim remíza nestačí. Nejsme z bodu šťastní, ale bereme ho, protože Rosice hráli dobře, důrazně a nepříjemně.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - A. Fila [-] (70. P. Malata [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (52. T. Dobrovodský [-] ) , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (79. M. Minárčik [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (60. E. Sedláček [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

SK Uničov
M. Kalina [-] - J. Svoboda [-] (72. R. Vasiljev [-] ) , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] , P. Purzitidis [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , J. Ambrozek [-] , M. Krayzel [-] (46. P. Kasal [-] )

ŽK: 27. M. Kugler - 14. D. Bača , 66. V. Koutný , 75. J. Ambrozek .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - VOSTREJŽ Ivan, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Rosice jsou nepříjemný soupeř, ale Uničov má formu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů