0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rosicích branka nepadla


Branky


10

Bezbrankovou remízou skončilo utkání 7. kola MSFL mezi Slovanem Rosice a Odrou Petřkovice. Zápas divákům příliš šancí nenabídl a když každý z týmů odmítl v závěru strhnout vítězství na svoji stranu, skončilo klání dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

V 1. poločase skončily všechny akce na kopačkách nebo hlavách obránců v 16 obou soupeřů. Do výraznější šance se v 37´ dostal domácí Fila, který po uvolnění ve středu hřiště pronikl až do 16 hostí, dostal se však mimo výhodný úhel a jeho střela letěla nad branku.

Bez branek

V 57´ zastavil Fila rychlý protiútok Petřkovic, do kterého se dostali po odvráceném rohu Slovanu a následné chybě rosických na polovině hřiště. V 70´ po křížném centru hostí z pravé strany 16 vystřelil osamocený Lehnert bez přípravy nad branku Slovanu. V 72´ pronikl do 16 hostí Fila a hostující brankář “hraničním” pádem pod jeho nohy vytěsnil míč za brankovou čáru. V 75´ po odvráceném rohu Slovanu prodlužoval v 16 hostí vrácený míč na branku Malata, jeho hlavička skončila v rukou brankáře. V 81´ pronikl z pravé strany hřiště do 16 hostí Fila, jeho přihrávku před branku stačil brankář zachytit. V 87´ pronikal do 16 hostí z levé strany Sedláček, jeho nebezpečně vypadající průnik však obrana hostí dalším “hraničním” zákrokem zastavila. Největší šanci na vstřelení branky měli domácí v 89´, kdy při rohu z pravé strany nejvýše vyskočil Selinger, jehož hlavička však našla přímo náruč brankaře. V 90´ ještě zahrozili i hosté, když po jejich rohu a následném centru do 16 Slovanu zakončili akci hlavičkou těsně vedle levé tyče branky.

 

V příštím kole zajíždějí fotbalisté “A” týmu Rosic do Frýdku-Místku. Utkání se hraje v sobotu od 10:15. Jejich soupeř z Petřkovic přivítá na vlastním hřišti béčko ligového Fastavu Zlín.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - A. Fila [-] , T. Dobrovodský [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (78. M. Kršák [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (62. J. Koláčný [-] ) , M. Minárčik [-] (84. E. Sedláček [-] ) , T. Zezula [-]

FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - O. Moučka [-] , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] (67. A. Zajíček [-] ) , M. Sporysz [-] , L. Lehnert [-] (88. L. Raab [-] ) , V. Wala [-]

ŽK: 38. T. Dobrovodský , 54. P. Malata , 73. P. Novák - 73. R. Plesník , 73. V. Wala , 83. L. Lehnert .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Bebenek Petr - VOLEK Stanislav, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás velmi náročný zápas na půdě Rosic, ale nedovolím si tipovat nic jiného než naši výhru a tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích