2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit sice prohrával, ale nakonec vyhrál


Branky


0

Vedoucí Slavonice přivítali na domácím hřišťi Starou Hlínu a i když prohrávali po poločase 0:1, tak dokázali nakonec zápas otočit a to znamená, že jsou stále první bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horká sprcha pro favorita

Ve Slavonicích se konal jarmark a řada jeho návštěvníků si odpoledne chtěla zpříjemnit fotbalem, takže lídra okresního přeboru v akci sledovalo na 150 diváků! Domácí mužstvo se však tentokrát trápilo a se zkušenou i dobře organizovanou obranou Staré Hlíny si dlouho nemohlo poradit. Hosté se navíc krátce před pauzou dostali zásluhou Vladimíra Hadače z trestného kopu do vedení.

Šťastný konec pro domácí borce

V druhém poločase dokázali Slavonice zareagovat na nepříznivý stav a díky krásné hlavičce Davida Drobiliče z 59. minuty a Roberta Peschela ze 65. minuty otočili stav utkání a na domácím hřišťi porazili Starou Hlínu. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Petr Běhounek, trenér TJ Sokol Slanovince: Nebylo to vůbec jednoduché, pro nás jsou to vydřené tři body, ale myslím, že výhra je zasloužená.

FK Stará Hlína
FK Stará Hlína: Domácí tým v pěti kolech OP před vzájemným zápasem nastřílel soupeřům 26 gólů a náš tým inkasoval pouze třikrát. K zápasu jsme vyrazili pouze s dvanácti hráči a po 18. minutách jsme vinou zranění byli nuceni střídat. Navíc oba naši útočníci nebyli na 100% zdravotně v pořádku. Přesto jsme v první poločase dokázali odolat náporu domácích a ujmout se vedení po přímém kopu Hadače. V druhém poločase domácí svůj tlak zúročili a zápas otočili. Přesto, že náš tým byl oslaben, podali jsme dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , J. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , D. Bártů [-] - M. Bodlák [-] (46. R. Peschel [-] ) , D. Drobilič [-] , L. Křižka [-] , M. Balík [-] - M. Trávníček [-] , V. Balík [-] (57. R. Novák [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , S. Kadlec [-] , O. Šrom [-] - V. Hadač [-] , M. Šauer [-] , V. Marek [-] , R. Kopet [-] (18. M. Ködel [-] ) - P. Makovička [-] , I. Nadberežný [-]

ŽK: 29. M. Mašek - 56. R. Jičínský .
Místo: Slavonice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chvála Jan - Svoboda Jan, Havlík Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.