2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se na výhru nadřel


Branky


0

Slavoničtí fotbalisté mají po osmi odehraných kolech na první příčce tabulky okresního přeboru mužů už sedmibodový náskok. Přispěli k tomu vlastními silami, když zdolali třetí Studenou, a zároveň jim do karet nahrálo i zaváhání druhého Strmilova, který překvapivě ztratil body za remízu na půdě poslední Dešné.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Hned ze začátku Slavonice na nic nečekali, převzali iniciativu a vrhli se na svého soupeře. Což jim přineslo ovoce hned ve třetí minutě, kdy došlo k zaváhání hostujícího gólmana a záložník Lumír Křižka pak dotlačil míč do brány. Gólu už nedokázal zabránit ani na brankové čáře stoper Adamec. Dalších dvacet minut byli na míči hlavně domácí, kteří hledali cestu k brance přes urputně bránící Studenou. Poté se však hra změnila a dopředu se dostávali i hráči Studené a Slavonicím jakoby došel dech. Hosté toho využili a v 38. minutě srovnal stav na 1:1 nejlepší střelec v okrese Libor Dvořák, poté co unikl domácí obraně a zakončil k pravé tyči. O pár minut později se v podobné situaci ocitl tentýž hráč. Jeho zakončení však už nebylo tak přesné. První půle tak skončila nerozhodně.

Favorit si došel pro tři body

Domácí nepolevili, naopak přidali i v druhém poločase drželi míč hlavně slavoničtí a pomocí nákopů za obranu se snažili přiklonit si vítězství na svou stranu. Hosté ze Studené si dokázali vytvořit minimum šancí a spíše se bránili výpadům po křídlech. Svoji útočnou aktivitu nakonec domácí přetvořili v gól. A to v 76. minutě kdy po standartní situaci gólman Studené znejistěl při výběhu ze své svatyně a slavonický Lumír Křižka už jen doklepl míč do poloprázdné brány a připsal si tak druhý zásah. Hra se pak hodně přiostřila a přišlo několik tvrdých zákroků. Tomu nasvědčuje i fakt, že rozhodčí v druhé půli rozdal čtyři žluté karty. Na to vše reagovalo i hlasité domácí obecenstvo, které vytvořilo na tribunách bouřlivou atmosféru. Hráči Slavonic měli i další příležitosti, ale další gól nepřidali. V závěru se do hry dostala i Studená, avšak nepříznivý výsledek již nedokázala zvrátit. Sokol Slavonice si tedy připisuje další tři body a zatím nemá v tabulce konkurenta. Nutno přiznat,že si tým z pohraničí výhru zasloužil, poněvadž posledních 20.minut byl lepším týmem, ovšem Studená by si za bojovnost určitě bod zasloužila, ale díky špatné koncovce odjíždí s prázdnou.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: Zápas byl těžký. Některé naše hráče limitovalo lehčí zranění, tak jsme zápas odmakali! O poločase za stavu 1:1 se v kabině strhla bouře kritiky. Ta nás nastartovala k bojovnosti, která vedla k vítěznému konci. Díky patří i báječným divakům. Hráčem utkání byl Milan Balík! V sobotu nás čeká další těžké utkání na půdě Strmilova.

FK Studená
Petr Adamec: Zápas se musel líbit. Vstoupili jsme do něho špatně a už ve 3. minutě dostali gól. Postupně jsme se ale osmělovali a dokázali před poločasem vyrovnat. Hned za okamžik šel střelec vedoucího gólu Libor Dvořák sám na bránu a bohužel neproměnil. Za stavu 1:1 jsme měli další dvě, tři dobré šance z brejků, ale bohužel jsme nedali. Mohlo to vypadat jinak. Slavonice nakonec strhli vedení na svou stranu a vyhráli. Škoda, chybělo málo. Náš mladý tým, ale zaslouží pochvalu, nemáme ambice Slavonice nahánět. Výborný zápas odehrál na stoperu David Adamec.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , J. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , D. Bártů [-] - M. Balík [-] (88. F. Lojda [-] ) , L. Křižka [-] , D. Drobilič [-] (81. L. Chalupa [-] ) , V. Balík [-] - R. Peschel [-] (70. M. Bodlák [-] ) , M. Trávníček [-]

FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - M. Pelej [-] (87. L. Danyi [-] ) , P. Podolský [-] (68. J. Šára [-] ) , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - P. Adamec [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 44. L. Křižka , 76. M. Bodlák , 87. O. Kubeš - 76. D. Adamec , 81. M. Pelej .
Hráči zápasu: M. Balík , L. Křižka - D. Adamec .
Místo: Slavonice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Svítil Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.