Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená loupila v Popelíně, hattrickem se blýskl kanonýr Dvořák


Branky


0

S přehledem si poradil tým FK Studená na trávníku SK Popelín, když zvítězil nad domácími 5:1 a vrací se tak zpět na druhou pozici v tabulce. Naopak Popelín zatím letos hledá ideální formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá gólová nadílka

Začátek zápasu vyšel jednoznačně lépe hostům ze Studené. Okamžitě vlétli do hry a přesnou kombinací nedali hráčům Popelína šanci přičuchnout si k míči. Hned v 8. minutě to zužitkoval gólem na levém křídle Patrik Podolský po přihrávce Petra Adamce a tři minuty po něm se trefil kanonýr Libor Dvořák, který byl tento zápas k nezastavení. U gólu mu asistoval David Adamec. Po druhém gólu se misky vah postupně vyrovnali a Popelín přešel z defenzívy do protiútoku. Ve 20. minutě pak domácí Ondřej Vlásek obešel studenského beka a přesnou střelou k tyči skóroval a Popelínu tak svitla naděje na vyrovnání. Hra obou celků poté však nabyla na nejistotě a opatrnosti, a tak se hrálo na nakopávané balóny. Do poločasu už ale diváci gól neviděli, přestože zejména hosté k němu občas byli velmi blízko.

Žádné drama se nekonalo

V druhém dějství se na malém hřišti domácí Popelín oklepal a začal dobývat branku hostů a často chybělo ke gólu opravdu málo. Avšak díky kvalitnímu výkonu gólmana Janáka se to Popelínu nedařilo. Studená začala klasicky hrozit z brejků, trochu se jí však držela smůla. Tu prolomil v 76. minutě útočník Dvořák, kterému na gól namazal Petr Adamec. V 79. minutě pak rozjetý Libor Dvořák přidal další zásah a zkompletoval tak skvělý hattrick. U gólu mu opět asistoval Petr Adamec, který se svým bratrem Davidem řídil celou hru Studené, a oba se výrazně podepsali pod tuto výhru. V 81. minutě byla navíc nařízena penalta pro hráče FK, které se ujal již zmiňovaný kapitán David Adamec a zkušeně ji proměnil. Završil tak vysokou výhru svého týmu a Studená v tabulce vyskočila až na druhou příčku. Na záda jí ale stále dýchají další čtyři týmy.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V jedenáctém kole OP jsme přivítali mužstvo FK Studená. Opět nám nevyšel úvod zápasu, v osmé minutě jsme prohrávali o dva góly. Hosté lépe kombinovali a několik slibných šancí zahodili. Ke konci poločasu jsme srovnali krok se soupeřem a výsledkem bylo snížení, když se prosadil Ondra Vlásek. Druhý poločas byl vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách. Rozhodnutí přišlo čtvrt hodiny před koncem, když se prosadil kanonýr Studené Libor Dvořák, kdy dvěma góly dosáhl hattricku.

FK Studená
Petr Adamec: I když Popelín hrál o jednoho hráče méně, byl to težký zápas. Domácí jednoho hráče nahradili příkladnou bojovností. My jsme brzo vedli 2:0, pak jsme udělali zbytečnou chybu a inkasovali. Někteří hráči si mysleli, že to půjde samo. Další šance jsme ne a ne proměnit, takže nás třikrát za stavu 2:1 podržel gólman Janák. Poté už jsme přidali další góly. Byli jsme fotbalovější celý zápas, ale domácí bojovností a dlouhými nákopy do naší obrany udělali zápas i v oslabení zajímavý. Doufám a věřím, že se Popelín brzo zvedne, nepatří v tabulce tam, kde se nachází.



Sestavy


SK Popelín 1932
P. Valek [-] - L. Ešner [-] , T. Mach [-] , J. Koronczi [-] , K. Tolkner [-] - M. Zaňák [-] , J. Snížek [-] , J. Zeman [-] , O. Vlásek [-] - V. Princ [-] , P. Pacholík [-]

FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , R. Popelínský [-] , P. Šimek [-] - P. Adamec [-] , P. Podolský [-] , M. Pelej [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

ŽK: 85. T. Lindourek .
Hráči zápasu: P. Janák , L. Dvořák .
Místo: Popelín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.