Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna se vrátila na koně a její obstřelování odnesl B tým Velešína


Branky


0

V minulém kole sice utrpěla SK Zlatá Koruna zcela nepříjemnou porážku, jenže právě v nyní měla vynikající šanci na zapomenutí a to na svém vlastním hřiišti, kam přijel FC Velešín B. Domácí hráči tak soupeři nadělili legendárního bůra a inkasovali pouze jednou, což mělo za následek vysoké vítězství a posun v oresní tabulce na druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna zvýhodnila domácí prostředí

Utkání se už od začátku hrálo podle not domácího týmu. Už v první minutě po centru Slámy z pravé strany dostal skrz celé vápno nabídku Rychtář, ale ten z bezprostřední blízkosti nedokázal lépe zamířit a nastřelil tak pouze zasahujícího brankáře hostí. Skóre se tak poprvé měnilo v páté minutě. Brožova ideální přihrávka našla ve vápně úplně volného Víta Ohnsorga, na jehož střelu už neměl gólman Schneider nárok. I další finální přihrávka od Brože znamenala gól. V patnácté minutě na pravé straně uvolnil Vladimíra Rychtáře, který tvrdou střelou z úhlu prostřelil Schneidera podruhé. Právě aktivní Brož se po půlhodině hry mohl změnit z nahrávače na střelce, kdy se po autovém vhazování zprava pěkně uvolnil přes obránce, čímž se ocitl sám před soupeřovým brankářem, ovšem ve snaze ho přehodit, přestřelil i branku. Ihned záhy gólově uhodilo a tentokrát se Velešín postaral o snížení. Po malé domů nabídl nepřesným odkopem Schwarz balon Tomáši Semerádovi, ten šancí nepohrdl a celkem snadno skóroval. Poté, v rozmezí jedné minuty, mohla Zlatá Koruna opět skórovat, jenomže pokusy jak Slámy, tak Ohnsorga úspěšné nebyly, jenomže ještě před ukončením prvního poločasu právě Jan Sláma úročil kolmou přihrávku spoluhráče a střelou k levé tyči úročil na poločasových 3:1.

Domácí náskok nepustili a zvítězili

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Ohnsorg opět oslovil přihrávkou Slámu, rozdíl byl jenom v tom, že tentokráte gólmana hostů nepřekonal. Ještě v závěru první hodiny hry byl na vápně faulován agilní Brož. Míč si postavil Jan Sláma a jeho mířený projektil těsně nad zemí, podél zdi, zaregistroval gólman až v síti. Domácí i nadále hosty přehrávali. Ti se sice snažili, ale to bylo všechno, v koncovce zcela vyhořeli. Nejkrásnější akci zápasu předvedl Vít Ohnsorg v sedmdesáté minutě. Po samostatné akci úplně vymazal hostující obranu a s přehledem zakončil na závěrečných 5:1. Domácí i nadále pokračovali v útočném snažení, jenomže ani jedna z několika dobrých šancí neskončila brankou, ačkoliv zvonila i branková konstrukce.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (asistent trenéra, manažer): Z naší strany šlo o povedené utkání, kdy jsme vyjma zhruba desetiminutového výpadku zcela kontrolovali hru a zaslouženě získali tři body, Skóre mohlo být i vyšší, kdybychom proměnili i další šance. S výkonem všech hráčů jsem spokojen ale svou hrou a dvěma góly vyčnívali Sláma s Ohnsorgem.

FC Velešín B
Dniel Kudláček (záložník, kapitán): Zápas nebyl nikterak dobrý, alespoň ne z naší strany. Na začátku jsme sice měli dvě dobré šance, jenže to bylo vše a soupeř byl jasně lepší. Musím mu proto pogratulovat za dobrý fotbal a férový zápas bez nějakých zákeřností. Z našeho týmu si chválu zaslouží Pavel Oberfalzer, který nastoupil po dlouhé pauze a ujistil nás, že fotbal stále umí a patří mezi TOP hráče velešínského týmu.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , J. Štrop [-] , P. Zayml [-] , T. Gajdoš [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Tybitancl [-] (56. F. Massaro [-] ) , J. Sláma [-] , J. Král [-] - M. Brož [-] (70. D. Steinocher [-] ) , V. Rychtář [-] (79. V. Perník [-] )

FC Velešín B
F. Schneider [-] - F. Malovec [-] (57. J. Opekar [-] ) , Š. Král [-] , J. Severa [-] , B. Rameš [-] - M. Lefan [-] , T. Semerád [-] , D. Kudláček [-] , M. Matuška [-] - A. Řebík [-] (46. D. Pospíšil [-] ) , P. Oberfalzer [-] (67. T. Čulík [-] )

ŽK: 25. V. Ohnsorg - 76. J. Severa , 82. B. Rameš , 89. T. Semerád .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg - P. Oberfalzer .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Jan - Šetele Miloslav, Bartizal Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.