Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŘEKVAPENÍ! Vltavan doma prohrál, když Nová Ves otočila těsnou ztrátu


Branky


0

Na podzim to týmu Vltavan Loučovice před vlastními diváky šlo bravurně, jelikož k domácím výhrám přidával i nemalé množství gólů. I v prvním jarním kole na své půdě mohli svěřenci trenéra Hoška těžit, protože po rychlém gólu vedli, ovšem jejich soupeř FK Nová Ves – Brloh B se nenechal zahanbit a čtyřmi údery ono nepříznivě začínající utkání zdárně otočil ve svůj jasný prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O rychlé vedení Vltavan rázem přišel

Jakožto favorizovaný tým se k zápasu postavil domácí Vltavan a úvod mu také zaslouženě patřil. Místní fotbalisté začali lépe a již v páté minutě měli důvod k radosti, když se po pěkné akci s Kartákem trefil loučovický kanonýr Michal Toman. Domácí nabuzeni touto brankou chtěli přidat další zářez, ale bez úspěchu. Ještě v první čtvrthodině se o střelu pokusil hostující Tomáš Hüttner, jehož pokus nešťastně tečoval Koutský a rázem bylo vyrovnáno.

Nová Ves se začala dostávat do hry více a více, načež svůj tlak stupňovala a z toho vyústila trochu smolná situace a Vltavan zachránilo břevno od Pouzarovy rány. Ke zvratu tak chybělo opravdu málo. Zapřít se však nedala ani aktivita se snažením Loučovic, ovšem nevyužité slibné šance dávaly více sebevědomí do hlav soupeře.

Snaživý výkon přinesl hostům úspěch

Po změně stran Vltavan potřeboval začít hrát svůj fotbal a soupeře již k ničemu vážnějšímu nepustit, jenom pravý opak byl pravdu a domácí fotbalisté jakoby čekali, že se utkání dohraje samo a soupeř se porazí sám. Nedlouho po hodině hry také zákonitě přišel trest, když mančaft Nové Vsi a Brloha utkání otočil. Ve prospěch sebe a svých spoluhráčů se trefil Tomáš Hüttner a jeho tým byl rázem na koni.

Necelých deset minut na to si domácího brankáře vychutnal Slavomír Smieško, kterýž mu nádhernou střelou nedal jedinou šanci zasáhnout a zároveň vymetl všechny pavučinky z růžku jeho svatyně. Ačkoliv se ještě domácí snažili vyrovnat a nakopávanými balony se spoléhali zejména na sílu útočné dvojice Tomana s Kartákem, byli to hosté, kdo se radoval z vítězství a to v závěru přidali ještě jednu branku. To pendl Milan Ďurica zužitkoval jedno z několika svých snažení a zazářil v osmdesáté čtvrté minutě, když v pokutovém území Vltavanu udělal z místních beků pouhé diváky završil skóre na konečných 1:4.

Vltavan Loučovice tak po zimní přestávce na první jarní body čeká a po zkratu, který jej srazil v domácí premiéře tak padá po dvou odehraných kolech z čela na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér): Do utkání jsme vstoupili dobře, kdy jsme se vrhli do rychlého vedení, ale pak nám přišel draho vlastní gól a naše neproměněné šance. Ty určily poločasové skóre 1:1. V kabině jsme si řekli něco k tomu, jak naložit s druhou půlí, jenomže hra v našem podání bylo katastrofální. Všichni absolutně bez nasazení, bez komunikace a navíc opět neproměněné šance. Bez gólů vítězit nejde a pokud si kluci v poli nebudou pomáhat a nezaberou, propadneme se do okresního průměru a jen těžko opět vynikneme.

FK Nová Ves - Brloh B
Milan Šusta (vedoucí týmu): Do Loučovic jsme přijeli s vidinou silného soupeře, ale jeli jsme tam s tím, že tam chceme něco uhrát a do karet nám hrála dobrá sestava a nic jsme nehodlali odevzdat. Sice jsme brzy dostali gól, ale možná to pro průběh bylo dobře, jelikož se Loučovičtí patrně uchlácholili, že to půjde snadno a musím říct, že prvních patnáct minut nás přehrávali. Nicméně potom jsme se srovnali a hra se vyrovnala, načež jsme vyrovnali i skóre a začali jsme občas mít více ze hry. Po změně stran byl zápas pod naší taktovkou, domácí jsme přehrávali a jejich systém, kdy dlouhé balony šly na útočné duo Tomana s Kartákem, jsme přečetli a podařilo se nám jej eliminovat. Kluky musím pochválit za to, že se na hřišti doslova odevzdali a vyhráli jsme zcela zaslouženě. Naším nejlepším hráčem byl Radek Postl, který běžně s námi nehraje a zápas zvládl bravurně.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - R. Karták [-] (87. M. Šíma [-] ) , J. Toth [-] , J. Fejtek [-] , M. Liška [-] , L. Sojka [-] (75. L. Ardó [-] ) , J. Kališ [-] , M. Toman [-] , V. Dudla [-] , J. Žák [-] , M. Koutský [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - R. Postl [-] , J. Šusta [-] , P. Cába [-] (24. D. Šolc [-] ) - S. Smieško [-] , L. Veverka [-] (88. J. Salzer [-] ) , V. Loucký [-] (61. V. Jungwirth [-] ) , J. Bárta [-] - M. Ďurica [-] , T. Hüttner [-] , J. Pouzar [-]

ŽK: 82. S. Smieško .
Hráči zápasu: R. Karták - R. Postl .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Jan - HÜTTNER Miloslav (N), ANDERLE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.