3:0
(1:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna jedinkrát neinkasovala. Kájovu k cestě domů přibalila trojku


Branky


8. M. Brož , 53. V. Ohnsorg (p.) , 90. D. Steinocher
0

Oba týmy v minulém kole dokázaly pouze remízovat a tak v onom vzájemném zápase potřebovaly bezpodmínečně zvítězit oba, aby se mimo jiné jeden od druhého odpoutal. Úspěch však slavili hráči celku SK Zlatá Koruna, kteří byli herně aktivnější už od samého začátku utkání a to si tentokrát pohlídali. Naopak TJ Sokol Kájov se tentokrát ani jednou neprosadil a tak odcestoval zpět s nulou na kontě a před pčíštím nelehkým duelem značně demotivován.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka přinesla Zlaté Koruně vedení

Utkání od samého začátku patřilo iniciativě domácí Zlaté Koruny, ze které se kájovští dostávali jen těžko. To celé snažení místních hráčů vyústilo v rychle vstřelený gol a bylo by již opravdu tristní, kdyby si jej svěřenci trenéra Gallistla opět nechali vzít.

Hned ve třetí minutě pálil na Galkovu branku z hranice velkého vápna Rychtář, ale jeho střela postrádala větší přesnost a skončila těsně vedle. Následující zraku hodící se fotbalová akce však už brankou skončila.  V osmé minutě agilní Ohnsorg oslovil na milimetr přesným střelcem nabízejícího se Slámu, ten poté našel ideální přihrávkou na malém vápně Martina Brože a pro posledního jmenovaného už nebyl problém zavěsit a otevřít tak zápasový gólový výčet.

Tlak fotbalistů Zlaté Koruny nadále pokračoval a obdobná situace stejných hráčů Ohnsorg – Sláma se zrodila hned o minutu později, jen s tím rozdílem, že tentokrát Sláma zakončoval sám, ale v dobré pozici střelou z první soupeřovu bránu minul. Kájov se ze sevření dokázal vymanit až po patnácti minutách, ale střílený centr po rozehraném trestném kopu pouze prosvištěl kolem branky do autu a jelikož byl tečován jedním z bránících hráčů, Sokol zůstal u míče. Brankou neskončila ani následující situace po rohu, jež také nenašla adresu mezi třemi tyčemi branky Schwarze. Roh zahrávali krátce na to i domácí, ovšem v tom přišla další možnost hostů. Kolaj v brejkovém úniku zkoušel skóre srovnat, avšak ani on nezamířil přesně. Závěr poločasu tak viděl proměnlivé akce na obou stranách, ale bez gólového vyjádření a tak hráči Kájova odcházeli do kapit s těsnou ztrátou.

Kájov si gólovou šanci nevytvořil

Hned první vážnější situace domácích hráčů skončila brankou a opět krátce po zahájení hry. Ve třiapadesáté minutě hry na dlouhý centr do vápna nabíhal Sláma, jenomže byl brankářem Galkem nedovoleně zastaven a tak rozhodčí Kemény nařídil pokutový kop. Toho se ujal Vít Ohnsorg a s přehledem jej proměnil.

 

Tlak Zlaté Koruny opět bral za své a ještě před uzavřením hodiny hry gólově zavanulo znovu. Rychtář poslal balon na pravou stranu hřiště, kde jej přebral Massaro, k jeho smůle  střílený pokus opět těsně minul branku. Prvotní nahrávač Rychtář se krátce nato zhostil role střelce, ale ani on nebyl přesným exekutorem. Poté fotbal na dlouhé minuty ztratil kráse a přestože se hosté snažili s nepříznivým stavem ještě něco udělat, nezmohli se na nic, kromě několika nepřesných střeleckých pokusů z dálky.

 

Ke cti domácího mužstva naopak přispěl fakt, že si dvoubrankové průběžné vedení jen nebránili, ale ještě aktivně útočili a snažili se jej navýšit. Nejprve se střídající Weinhard přiřadil mezi těsně vedle pálící hráče a smolný byl i pokus Rychtáře, jehož bombu v poslední minutě zastavila tyč, ovšem v nastaveném čase už to Zlaté Koruně vyšlo. Na centr si nakročil též střídající David Steinocher a hlavou přehodil vybíhajícího brankáře Galka.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl (trenér): Jsem velmi spokojen s tím, že jsme soupeře přehráli jak fyzicky, tak herně, což s tímto soupeřem nebývalo pravidlem. Kájov až na několik střel z dálky prakticky neměl vyloženou šanci. Za předvedený výkon bych chtěl pochválit celý tým, ale jako muže utkání po těžkém rozhodování volím Víta Ohnsorga.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): Odvedli jsme hru, kde nám chyběla taktika. Hráli jsme nekolektivně a to zejména kvůli malému prostoru, který nám soupeř ještě zdárně zmenšoval svým rychlým pohybem. Vyzdvihnout musím dnes za dobrý výkon Jana Patříka, který ostatní hráče herně převyšoval.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Zayml [-] , M. Kalista [-] , P. Král [-] , J. Král [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Sláma [-] , F. Massaro [-] (72. D. Steinocher [-] ) , M. Štěpánek [-] - M. Brož [-] (77. T. Weinhard [-] ) , V. Rychtář [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , R. Novotný [-] (63. J. Šmikmátor [-] ) , J. Němec [-] - D. Čábela [-] , J. Baláž [-] , S. Werner [-] , P. Doubek [-] - A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 84. V. Žilavý , 86. S. Werner .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg - J. Petřík .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - ŠETELE Miloslav (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.