Domácí Dolní Dvořiště podlehlo Kájovu


Branky


0

Souboj pátého celku se sedmým - to byl souboj mezi Dolním Dvořištěm a Kájovem. Domácí tvrz se dobývá velmi těžko, vždyť zde vyhrálo pouze Přídolí. První vzájemný zápas skončil vítězstvím 4-1 pro Kájov a domácí fotbalový klub měl Sokolu co vracet. Jak zápas dopadl, si můžete přečíst v podrobném reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postupné navyšování hostujícího vedení

Zápas začal v klidném tempu, hosté se nikam nehnali a čekali na chybu domácího D. Dvořiště. Ta přišla již v osmé minutě, kdy propadl míč na půlce hřiště, dostal se k Ćábelovi, který našel pěkným pasem přes hlavy domácí obrany J. Šmikmátora, ten vystřelil, míč trefil stopera Kubíka a od něho se ke vší smůle domácích dostal míč až za záda bezmocného Přibyla, 0-1. Ve 22. minutě oslavy svou první branku v utkání také domácí. Nejlepší střelec Dolního Dvořiště, T. Zeman, vybojoval pro sebe míč a krásnou technickou ranou obstřelil gólmana Galka a bylo vyrovnáno 1-1. Hosté udeřili o pět minut později, kdy těžil ze spolupráce dua Didkivski / Kolaj druhý jmenovaný, který obstřelil domácího brankáře a vrátil Kájovu vedení, 1-2. O třetí branku Sokolu se opět postaral L. Kolaj, kterého tentokrát našel pěknou kolmicí Čábela a rozběhnutý Kolaj obešel brankáře Přibyla a pohodlně zvýšil na 3-1 pro kájovské mužstvo. Za dvoubrankového vedení hostí se šlo do šaten a před námi byl druhý poločas.

Zlepšená aktivita domácích ke gólu nevedla

Domácí vstoupili do druhého poločasu lépe než Kájov a to i díky vystřídavšímu Říhovi, který oživil dolnodvorskou hru. Dolní Dvořiště hrálo mnohem lépe než v první půli a vytvořilo si několik slibných příležitostí, které však nedokázalo patřičně využít, a tak stále prohrávalo o dvě branky. Hosté z Kájova vytěžili v druhém poločase z minima maximum. Za celý poločas měli se vším všudy tři dobré brankové příležitosti a dvě z toho dokázali využít. O čtvrtou branku se totiž postaral J. Čermák, který využil centru Kolaje a levou nohou překonal Přibyla, 1-4. Populárního „bůra“ završili hosté v samotném závěru utkání z kopačky, lépe řečeno z hlavičky, střídajícího M. Grabce, na kterého směřoval centr z přímého kopu Petříka, a ten se nemýlil, 1-5



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Jan Krenauer, hráč: Dneska jsme si bohužel zápas prohráli v prvním poločase, kdy nám dali kajovští tři góly a my bohužel jen jeden. Chválím Ozzyho (Zeman), který dal krásný gól, trošku vymetl pavoučky. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že už nemáme co ztratit a také to tak vypadlo. Hráli jsme v celku jen my, ale klasické přísloví, nedáš - dostaneš. Kájov se dostal do dvou šanci a dal nám dva góly, nakonec z toho byl bůr. Mrzí mě, co jsme domácím fanoušku předvedli v první poločase, ale doufám, že se jim aspoň bojůvka a mnoho šanci ve druhém poločase líbilo. Kájovu gratuluji k vítězství a přeji jim, ať se dále schází a fotbal jim dělá radost.




Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 116. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - HOŠEK Dalibor (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.