2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel posledních týmů tabulky vyšel lépe pro rezervu Větřní


Branky


0

Střet rezervních týmů, jejíž A týmy hrají také společně 1. A třídu, Velešína a Větřní byl také zároveň zápasem ze samotného dna tabulky okresního přeboru. Domácí Větřní tento duel vyhrálo 2-0 a ještě si udrželo šanci na záchranu v OP.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš atraktivní první půle

Začátek zápasu příliš šancí nenabídl. Do první velké šance se dostal domácí výběr, který ji dokázal také patřičně zužitkovat, když Petr Homer vybojoval míč ve vápně a uklidil ho na vzdálenější tyč Schneiderovi brány, 1-0. Divácky neatraktivní utkání pokračovalo. Šance nepřicházely ani na jedné straně, a když už hosté z Velešína nakopli balón dopředu, tak jej sebral domácí brankář M. Dobrovodský. V samotném závěru prvního poločasu se do šance dostal hostující Matuška, ale přes vybíhajícího brankáře domácích míč procedit nedokázal, a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení větřínského béčka.

Brankář hostí se pořádně zapotil

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. V pětapadesáté minutě se ke střele dostal hostující kapitán Kudláček, jehož střela však orazítkovala pouze tyč větřínské brány. Poté se režie zápasu ujal domácí tým a dokázal si vytvořit několik slibných gólových příležitostí. Hostující brankář Schneider se hodně zapotil při střele k pravé tyči, kterou jen tak tak vytáhl. Hned vzápětí střílel M. Votýpka, ale s jeho střelou si hostující brankář také poradil. V 79. minutě se mu však už zakročit nepodařilo. Po postranní čáře utekl Michael Přibyl, navedl si balón na střed velkého vápna a nedal Schneiderovi šanci jakkoliv zasáhnout, 2-0. Na konci utkání se ještě dostal ke střele Votýpka, jehož střelu pohotově zlikvidoval hostující brankář. Zápas se v poklidu dohrál a domácí v něm slavili vítězství 2-0, které zároveň znamenalo „jakouž takouž“ šanci na záchranu.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín B
Filip Schneider, brankář: Většinu zápasu ve Větřní jsme byli lepší, ale nedokázali jsme se dostat do šancí a skórovat. Domácí se dostali brzo do vedení z ojedinělé šance. V 50. minutě jsme museli jít nedobrovolně do devíti. Domácí jsme do ničeho nepouštěli. Ke konci nám po lejně utekl domácí útočník a pravou nohou z poza vápna vymetl pavučiny. Hráč zápasu Tomáš Čulík, který zápas odehrál, přestože měl antibiotika.



Sestavy


SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - M. Čep [-] , M. Votýpka [-] , M. Votýpka [-] , V. Sulzer [-] , P. Homer [-] , M. Vegeš [-] , V. Květoň [-] , L. Turek [-] , P. Marek [-] , M. Přibyl [-]

FC Velešín B
F. Schneider [-] - B. Rameš [-] , T. Čulík [-] , J. Opekar [-] , J. Zatloukal [-] , M. Matuška [-] , M. Lefan [-] , D. Kudláček [-] , J. Severa [-] , J. Kajgr [-]

ŽK: 41. P. Marek .
Místo: Větřní. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - VOTÝPKA Jindřich (N), VOTÝPKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.