1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepeč překazila několika zápasovou vítěznou šňůru Mladé Vožice


Branky


0

Tým Řepče zajížděl na hřiště Mladé Vožice s tím, že se jim na tomto hřišti vždy dařilo. A to potvrdili i v zápase osmého kola. Po dvou brejcích se dostali do vedení a hlavně díky skvělému výkonu gólmana se ve druhém poločse ubránili a odvezli z Vožice tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po dvou rychlých brejcích

Od začátku prvního poločasu bylo lepší hostující mužstvo Řepeč-Opařany. Hráči Řepče se také dostali do vedení po necelé půl hodině hry. Miloslav Pražma se dostal do rychlého úniku, když téměř od půlkdy hřiště šel sám na gólmana domácích. Toho podstřelil z hranice pokutového kopu a poslal tak hosty do vedení 1:0. O pět minut později už byl stav o dvě branky. Seidl poslal balon mezi obránce a Michal Koktan střelou na vzdálenější tyč zvyšoval na 2:0 pro Řepeč-Opařany. Hosté si vedení udrželi až do konce prvního poločasu.

Zlepšený výkon domácích na body nestačil

Domácí Mladá Vožice zlepšila ve druhém poločase svůj výkon a dokázala snížit. V 76. minutě se snažil centrovat střídající Petr Kuchař z nějakých 25 metrů, který balon trefil tak šťastně, že přehodil golmana hostí, který byl o něco vytaženější, než měl být. Mladá Vožice tak snížila na rozdíl jediné branky a byla opět ve hře. Nicméně, domácí si připravili ve druhém poločase ještě několik dalších šancí, al ani jedna neskončila gólem díky svělému výkonu hostujícího gólmana Fuky. Kuchař šel sám na bránu, Svatek byl sám před Fukou a poté se pokoušel Fuku prostřelit nadvakrát opět Kuchař. Ani jedna ze šancí však gólem neskončila a hráči Řepeč-Opařany si tak odvezli z Mladé Vožice tři body. Jedním z faktorů, proč Mladá Vožice nezvítězila mohlo být také to, že v době jejího velkého tlaku fauloval domácí Mareš, který dostal druhou žlutou kartu a šel předčasně do sprch. Po jeho faulu se navíc několik minut nehrálo a tlak domácích tak opadl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (hráč TJ Sokol Mladá Vožice): V prvním poločase jsme byli horším týmem. Řepeč hrála líp a zaslouženě se dostala do vedení po dvou brejcích. O poločase jsme si řekli, že se chceme vrátit k tomu, co hrajeme pořád a to jsme splnili. Za druhý poločas jsme si zasloužili vyrovnat. Po faulu Patrika Mareše se asi osm minut nehrálo a náš tlak tak zeslábl. Pro nás jsou to ztracené body. Bylo to spíše remízové utkání.

FK Řepeč-Opařany
Miroslav Štecher (hráč FK Řepeč-Opařany): Do Vožice jsme jeli udělat body. Věřili jsme si na ni, protože se nám na ní vždy dařilo. Nakonec se nám to opět povedlo. Za výsledek ale vděčíme hlavně gólmanovi, který nás celý zápas držel a až na jednu slabší chvilku jde výhra hlavně za ním.



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
S. Balík [-] - P. Břenda [-] , M. Krch [-] (46. L. Kříženecký [-] ) , O. Sůva [-] , O. Marek [-] - T. Písařík [-] , P. Mareš [-] , T. Schorný [-] , Š. Kukla [-] - T. Svatek [-] , J. Smetana [-] (50. P. Kuchař [-] )

FK Řepeč-Opařany
M. Fuka [-] - J. Dončuk [-] , M. Štecher [-] , P. Fencl [-] , P. Matyš [-] - M. Kaspřík [-] , L. Vachuta [-] , J. Štecher [-] , M. Koktan [-] (90. T. Mikšovský [-] ) - M. Pražma [-] (87. P. Koktan [-] ) , J. Seidl [-] (46. J. Svobodný [-] )

ŽK: 62. T. Schorný , 72. Š. Kukla , 72. P. Mareš , 80. T. Svatek - 48. P. Matyš , 53. M. Kaspřík , 63. J. Svobodný , 69. P. Fencl , 90. P. Koktan . ČK: 84. P. Mareš .
Hráči zápasu: Š. Kukla , P. Kuchař - M. Fuka .
Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Votava Pavel - Křížovský, Čmucha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.