J. Muž 1.
J. Muž 87. (p.)
2:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatek zničil Jistebnici hattrickem


Branky


1. J. Muž , 87. J. Muž (p.) - 13. T. Písařík , 20. T. Svatek , 39. T. Svatek , 63. T. Svatek , 84. T. Schorný
0

Souboj týmů, mezi kterými byl pětibodový rozdíl, jasně ovládla Mladá Vožice. Ačkoliv inkasovala už v první minutě, tak zápas v pohodě otočila a i díky hattricku Tomáše Svatka zvítězila 5:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistebnice se trefila už v první minutě

Diváci se ještě ani nestačili vrátit z občerstvení, někteří na stadion ani ještě nedorazili a domácí Jistebnice už vedla 1:0. Po centru ze strany prolétl míč na zadní tyč, kde osamocený Jan Muž v první minutě z malého vápna poslal domácí do vedení. Ve 13. minutě už Mladá Vožice vyrovnala. Tomáš Písařík dotal přihrávku do strany, natáhl si míč na střed a střelou překonal Ramoviče. V minutě dvacáté rozjel svou šou Tomáš Svatek. Z pravé strany centroval Kukla a již zmíněný Svatek dával z malého vápna do prázdné branky. Ve 39. minutě už to bylo o dvě branky. Písařík přihrál do vápna, kde byl opět Tomáš Svatek. Ten si balon zpracoval a zblízka přeloboval gólmana domácích Ramoviče. Do konce první půle už branka nepadla a hosté tak po prvních 45 minutách vedli 3:1.

Svatek dovršil v druhém poločase hattrick

Uplynulo něco málo přes hodinu hry a Tomáš Svatek dovršil čistý hattrick. Písařík střílel do tyče a Svatek z úrovně penalty doklepl míč do prázdné branky. Nebylo to však vše. V poslední desetiminutovce viděli diváci v Jistebnici ještě dvě branky. Na kždé straně jednu. v 84. minutě se nejprve prosadil Tomáš Schorný, který prošel středem hřiště a zkušeně kolem gólmana vsítil pátou branku Mladé Vožice. Kosmitecky upravil skóre ještě Jan Muž, který tři minuty před koncem proměnil pokutový kop po faulu hostujícího Břendy. Hosté tak vyhráli 5:2 a díky zaváhání METEORu Tábor se vyšvihli na druhou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
útočník Tomáš Svatek: Do Jistebnice jsme přijeli s tím, že chceme vyhrát. Nečekal jsem, že vyhrajeme takovým rozdílem. Ale je dobře, že se to povedlo. Důležitý byl gól na 4:1. Zápas se v tu chvíli zlomil. Do druhého zápasu jsme totiž nevstoupili dobře a soupeř nás přehrával.. Hráli jsme laxně. Po tom čtvrtém gólu se utkání dohrávalo.



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] (46. M. Baka [-] ) - T. Maňák [-] , M. Mrzena [-] (68. L. Stibor [-] ) , R. Trpka [-] , P. Bechyně [-] - J. Švec [-] , Z. Šváb [-] , V. Podzimek [-] , M. Maňák [-] , J. Bojko [-] (46. M. Svatoš [-] ) - J. Muž [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Marek [-] , P. Břenda [-] , M. Krch [-] (73. T. Zelenka [-] ) , Š. Kukla [-] , O. Sůva [-] - L. Kříženecký [-] , T. Písařík [-] , M. Kříženecký [-] (61. T. Schorný [-] ) - T. Svatek [-] (83. P. Kuchař [-] ) , P. Kukla [-] (78. J. Smetana [-] )

ŽK: 8. J. Muž , 25. R. Trpka , 32. M. Mrzena - 12. T. Svatek , 44. M. Krch .
Hráči zápasu: T. Písařík , T. Svatek .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Řehoř, Smažík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.