0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Táboře! Bechyně porazila METEOR 3:0


Branky


10. A. Kavka , 55. P. Houdek , 90. E. Byrtus
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tlaku METEORu přišla branka Bechyně

Na gól nemusela dvacítka diváků čekat dlouho. Už v desáté minutě se dostali hosté do vedení, ačkoliv právě v prvních deseti minutách byl jasně lepším týmem domácí METEOR, kdy měli tři gólové šance, ale Makal zachytal výborně. Po tomto tlaku už ale hosté skórovali. Aleš Kavka se na lajně přetahoval se stoperem, dostal se do souboje i s gólmanem, kde se všichni srazili, ale Kavka se zvedl jako první a uklidil míč do prázdné branky. Zbytek poločasu byl vyrovnaný a hrálo se spíše od vápna k vápnu. Stav po prvním poločase byl tak 1:0 pro hostující Bechyni.

Další dvě branky přidali hosté ve druhém poločase

Do druhé půle opět vtrhli domácí hráči. Měli několik rohů, ale veškerá gólová zakončení skončila mimo Makalovu svatyni. Pak šel sám na domácí brankáře Lukáš Vrchota, ale neuspěl. V 55. minutě opět táhl po lajně balon Kafka, zatáhl ho do vápna, přihrál pod sebe a Pavel Houdek z úrovně penalty dal na 2:0. Hra poté byla opět vyrovnaná, která přecházela v postupný tlak Tábora. Nicméně, skórovat se podařilo opět Bechyni. V poslední minutě přehodil, více jak z půlky, domácího gólmana Emanuel Byrtus a dal tak konečnou podobu skóre 3:0. V Táboře se tedy zrodilo největší překvapení kola, když tým který hraje na špici tabulky nakonec odlehl Bechyni rozdílem tří branek 0:3.



Ohlasy k zápasu



FC Bechyně
Radek Mázor (hráč): Pro nás bylo důležité, že jsme v bou poločasech přečkali tlak Metíku. Jakmile se hra vyrovnala, tak jsme měli spíše štěstí. Hlavní rozdíl byl v tom, že METEOR nedával góly. Rozdílový hráč byl Kavka, ze kterého byl nešťastný i trenér domácích, který tam řval na svoje hráče, že nejsou schopni ho odstavit od míče. Tomu se zápas opravdu hodně povedl. Nakonec jsme zaslouženě vyhráli. Nám se na Metík dlouhodobě daří. Tak tři roky už jsme s nimi neprohráli a tuhle bilanci jsme teď potvrdili.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - R. Ševčík [-] , M. Kučera [-] , P. Štumfol [-] (55. T. Jíra [-] ) , R. Pilař [-] - J. Bartáček [-] , D. Fiala [-] , J. Novák [-] , P. Maštalíř [-] - M. Široký [-] (66. S. Färber [-] ) , F. Lorenc [-] (76. M. Kromka [-] )

FC Bechyně
J. Makal [-] - T. Vrchota [-] , J. Kubasko [-] , O. Sedlák [-] , T. Lettl [-] - E. Byrtus [-] , A. Kavka [-] (66. R. Mázor [-] ) , J. Peterka [-] , T. Borys [-] - P. Houdek [-] , L. Vrchota [-]

ŽK: 16. D. Fiala , 65. R. Ševčík - 40. J. Kubasko , 66. T. Vrchota , 76. T. Borys .
Hráči zápasu: A. Kavka .
Místo: Met. Tábor. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - Hnilička, Jůza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.