J. Varyš 40. (p.)
P. Štěch 71.
J. Bače 90.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Z dalšího souboje rezerv vyšli lépe opět domácí


Branky


40. J. Varyš (p.) , 71. P. Štěch , 90. J. Bače
0

Rezerva Vodňan se vrátila na domácí trávník po porážce od nováčka z Vacova a bylo potřeba tuto bodovou ztrátu dohnat. Nyní Vodňany hostily rezervu Lažiště, takže zápas se mohl proti natolik nepředvídatelnému soupeři vyvíjet všelijak. Nakonec domácí Vodňany zvítězily až příliš snadno, vsítily soupeři tři góly a uhájily čisté konto. V samotném zápase se domácí ovšem dopustili mnoha nepřesností, které je mohly stát zápas. Nakonec až Tomáš Bače ukončil nejistotu domácích a v poslední minutě rozhodl utkání třetí brankou v síti Lažiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodňany se ujaly vedení z penalty

Rezerva z Vodňan mohla být na domácím hřišti kvalitou hry někde jinde než hosté z Lažiště, ti ovšem s domácími drželi krok a sehráli s nimi zejména v první půli zcela vyrovnanou partii. Navíc se hosté dostávali až příliš snadno do šancí a nebýt skvělého výkonu domácího brankáře, mohlo utkání dopadnout ještě všelijak. Tomáš Budín v brance domácích se musel hodně ohánět již od úvodních minut zápasu a v podstatě vychytal Vodňanům celý zápas. O tom však napíšeme později. Nyní se vraťme ještě do závěru první půle, kdy došlo k první změně skóre. Tu přinesl až pokutový kop, který ve 40. minutě v klidu proměnil Jakub Varyš a bylo to 1:0 pro domácí Vodňany. Pro hosty to byl vemi nepříjemný moment, dostat gól do šatny z penalty pět minut před koncem poločasu, kdy času na okamžitý zvrat již bylo málo.

Zápas se definitivně rozhodl až v poslední minutě

Domácí i nadále hromadili chyby v rozehrávce a dostávali tak v pro ně dobře rozehraném utkání hosty do četných šancí. Byli to však paradoxně hráči domácích Vodňan, kteří stříleli branky, třebaže hosté z Lažiště měli i ve druhé půli více ze hry. Zápas se ovšem lámal až v závěru. Nejprve v 71. minutě napřáhl domácí Petr Štěch a zvýšil na 2:0, aby si poslední branku utkání schoval až do poslední minuty vodňanský Jakub Bače. Ten definitvně strhl vedení na stranu domácích rozhodující třetí brankou v 90. minutě zápasu: 3-0. Domácí Vodňany tak přišly s ohledem na samotný průběh zápasu poměrně snadno ke třem bodům a k jednoznačnému vítězství 3:0. Obraz hry tomu však příliš nenasvědčoval. I tak mohou Vodňany slavit další domácí vítězství a v příštím kole pojedou do Hradiště, kde by, i podle slov pana trenéra Kapusty, takový výkon, jaký domácí předvedli s Lažištěm, k zisku bodů nestačil.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Radek Kapusta, trenér FK Vodňany B: "Zápas se odehrával ve vyrovnaném tempu. Z naší strany se hromadilo hodně chyb v rozehrávce a z toho pramenily šance hostů. Naštěstí všechny dokázal vychytat svým fantastickým výkonem brankář Budín. Myslím si že výsledek není spravedlivý k vývoji utkání, ale body zůstaly doma a to je pro nás důležité. Příští kolo jedeme na Hradiště a takový výkon by nám k zisku bodů nestačil."




Sestavy


FK Vodňany B
J. Budín [-] - L. Filip [-] , D. Janda [-] , O. Vítovec [-] (46. D. Vítovec [-] ) , M. Novák [-] (88. L. Víšek [-] ) - M. Pečený [-] , T. Staněk [-] , P. Štěch [-] , T. Dvořák [-] (83. L. Martan [-] ) - J. Varyš [-] (70. T. Šmíd [-] ) , J. Bače [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Holub [-] (72. R. Mráz [-] ) , J. Šulc [-] (86. P. Sabadka [-] ) , Z. Kučera [-] , M. Kotrch [-] - P. Ostádal [-] , B. Pravda [-] , P. Brzobohatý [-] , J. Mocek [-] - J. Turek [-] , M. Stupár [-]

ŽK: 25. J. Varyš - 40. P. Brzobohatý , 55. Z. Kučera , 77. P. Ostádal .
Hráči zápasu: J. Budín .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Plaček Tomáš - Jevčák Martin, Homola Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.