Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvíce gólů padlo v Hradišti


Branky


0

Byl to zápas plný extrémů. Padlo v něm 7 branek, rozhodčí rozdal celkem 8 žlutých karet a jednu červenou, hosté vyrovnali v oslabení a domácí je následně dorazili dvěma brankami během jediné minuty v samém závěru zápasu. Po dramatickém utkání bohatém na branky tak zvítězilo domácí TJ Hradiště nad FK Vodňany 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól domácích hosté našli odpověď

Hráči domácího Hradiště vyloupili v minulém kole Čkyni a chtěli si připsat další body za vítězství i na domácím trávníku. Čekali je však hosté z Vodňan, kteří přijeli povzbuzeni výhrou nad Lažištěm. Byli to ovšem hosté, kteří inkasovali první gól a byli z něj hodně zaražení, jelikož padl již ve 3. minutě zápasu, když se uvolnil domácí Marek Šafárik a byl to právě on, kdo rozvlnil síť za brankářem Janem Budínem poprvé (a ne naposled): 1-0. Vodňanští se však brzy otřepali z úvodního šoku a přes počáteční respekt občas domácím pěkně zatápěli. Jejich zvýšené úsilí ve hře pak bylo nakonec korunováno vyrovnávací brankou, kterou po hezké akci vsítil nejlepší hráč hostí Jakub Varyš: 1-1. Za nerozhodného stavu se pak šlo také do šaten, protože žádná z tutovek ani standardních situací se již neujala.

 

Drama rozhodli domácí dvěma slepenými góly

To pravé drama pak nastalo ve druhém poločase. Hosté budou velmi neradi vzpomínat na dvě klíčové situace. Nejprve se v 59. minutě přesně trefil nepokrytý Libor Pichlík a otočil skóre opět na stranu Hradiště: 2-1. Následně se v 67. minutě dopustil hostující Tomáš Dvořák faulu, za nějž si vykoledoval žlutou kartu a jelikož to byla již jeho druhá žlutá v zápase, musel předčasně pod sprchy. Hosté však ani v deseti nepolevili a v 79. minutě se jim dokonce podařilo v oslabení vyrovnat, když opět Jakub Varyš zamířil přesně a srovnal na 2:2. A pak došlo k oné druhé klíčové situaci. Domácí rázně ukončili euforii hostů, kteří vyrovnávali s deseti hráči v poli: necelé čtyři minuty po vyrovnávacím gólu Vodňan zvyšoval v 79. minutě svým druhým gólem v zápase nejlepší hráč domácích Marek Šafárik: 3:2. A aby toho pro hosty nebylo málo, přišla další pohroma: v 88. minutě střílel domácí Michal Čítek, zvýšil na 4:2 pro Hradiště a o chvíli později v 89. minutě dokončil zdrcující obrat na 5:2 střídající Lukáš Hubička. Tím také zápas i skončil, Hradiště porazilo na domácím hřišti rezervu z Vodňan 5:2 a zajíždí v příštím kole za další rezervou, tentokrát z Lažiště. Vodňany hostí v příštím kole Chelčice a to tedy pro ně nebude nic jednoduchého.



Sestavy


TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , J. Vepřovský [-] , M. Chassard [-] , D. Čejka [-] (55. L. Hubička [-] ) - O. Novotný [-] (46. O. Matějka [-] ) , M. Čítek [-] , J. König [-] - M. Šafárik [-] , L. Pichlík [-]

FK Vodňany B
J. Budín [-] - L. Filip [-] , D. Janda [-] , T. Šmíd [-] , L. Malík [-] (80. L. Martan [-] ) - T. Dvořák [-] , P. Štěch [-] , J. Rauscher [-] , R. Kapusta [-] - J. Varyš [-] , M. Machnyk [-]

ŽK: 37. M. Šafárik , 79. M. Chassard - 14. T. Dvořák , 41. P. Štěch , 47. L. Filip , 53. R. Kapusta , 78. L. Malík , 89. J. Varyš . ČK: 67. T. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Šafárik - J. Varyš .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Roman - Marek, Kalina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.