D. Pek 29.
I. Vrhel 89.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy se s Vl. Březím rozešly smírně


Branky


0

TJ Sokol Stachy se opět po týdnu představil doma. Po úspěšném zápase s Vacovem v minulém kole si nyní domácí hodlali vyšlápnout na nevyzpytatelný tým z Vlachova Březí. Zápas charakterizovaly dva góly v každém poločase, kdy se jako první pokaždé trefili hosté, aby domácí následně srovnali. Na úvodní gól Vlachova Březí dokázali domácí Stachy odpovědět velmi rychle: do tří minut byl srovnáno. S druhým vyrovnávacím gólem si Sokol ovšem dával pěkně načas: až minutu před koncem zápasu rozjásal šedesátku diváků v ochozech Ivan Vrhel, jehož střela znamenala bod pro oba celky. Za hosty vsítil oba góly Ladislav Martínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól dali hosté, domácí však velmi rychle srovnali

Hosté měli v úvodu utkání více ze hry, zpočátku však nedokázali svou převahu zužitkovat. Domácí se spoléhali spíše na brnění s občasnými brejky. Největší šanci prvního poločasu měl domácí Lukáš Hovorka, který se po pěkné akci Stach ocitl sám asi 10 m od branky, ale brankář hostů Martin Uher výborně zasáhl. Trochu vzrušení přinesla 15. minuta, kdy po kopu kapitána domácích Václava Karlíka z vlastní poloviny hřiště brankář hostí střelu neudržel a míč dostal pod kontrolu až napodruhé u brankové čáry. První branku zápasu dali ovšem hosté: ve 26. min. se Ladislav Martínek objevil zcela sám před prázdnou bránou, jelikož domácí ztratili míč na půli hostí a po následném nedorozumění domácí obrany sám bez problémů skóroval: 0-1. Již za tři minuty poté bylo ovšem vyrovnáno, když ve 29. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Po rohovém kopu a prodloužení na zadní tyč se prosadil s notnou dávkou štěstí David Pek, který s pomocí pravé tyče propasíroval míč do brány: 1-1. To bylo v prvním poločase vše, obě mužstva měla na kontě po jednom gólu a čekalo se, kdo se ve druhé půli utrhne do vedení. 

Domácí se dočkali vyrovnání až v poslední minutě

Ve druhém poločase poslaly domácí Stachy na hřiště nové hráče a hra se více vyrovnala. Zhruba od 60. minuty začala obě mužstva hrát více na riziko a chtěla zápas rozhodnout. Byli to hosté, kteří šli v 74. min. znovu do vedení. Shodou okolností byl střelcem opět Ladislav Martínek, který po pěkné kombinační akci a přesné křížné střele asi z 20 metrů poslal Vlachovo Březí do vedení: 1-2. Domácí však nesložili zbraně. Po mohutném náporu v 90. minutě následovala přesně zahraná standardní situace a Ivan Vrhel se konečně prosadil i gólově: pěknou hlavičkou vyrovnal na konečných 2:2. Stachy zajíždějí v příštím kole do Kestřan, což bude velmi zajímavý zápas, jelikož oba týmy budou chtít bodovat naplno. Vlachovo Březí nyní hostí nováčka z vacovské rezervy a papírově se pasuje do role favorita, což může být na druhé straně i nevýhoda.



Ohlasy k zápasu


"Oba týmy měly před utkáním 6 bodů, nacházely se ve spodní části tabulky a z tohoto důvodu byl pro ně každý další získaný bod velmi důležitý. Do utkání vstoupili lépe hosté, celý první poločas hráli pohledný kombinační fotbal. Domácí hráli ze zabezpečené obrany, směrem dopředu byli nebezpečnější, ať už ze standardních situací nebo z dlouhých nákopů na těžko odstavitelného Ivana Vrhela. Do vedení šli hosté ale domácí dokázali velmi rychle srovnat. I ve druhé půli šli do vedení jako první hosté, ale domácí po velkém závěrečném náporu v 90. minutě Vrhelem vyrovnali na konečných a pro obě mužstva zasloužených 2:2."




Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - L. Heidenreich [-] , V. Beneš [-] (67. J. Kraml [-] ) , P. Foltýn [-] , V. Karlík [-] - M. Rod [-] (54. J. Dvořák [-] ) , I. Vrhel [-] , V. Šíp [-] , L. Hovorka [-] (67. M. Marek [-] ) - D. Pek [-] (46. F. Švarc [-] ) , P. Záleský [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - R. Kalčík [-] , F. Daniel [-] (71. T. Križaník [-] ) , A. Dejmek [-] , V. Toman [-] - R. Lauda [-] , R. Mráz [-] , L. Martínek [-] , J. Hubáček [-] - D. Nosek [-] , A. Kravčenko [-]

ŽK: 86. J. Dvořák - 84. R. Mráz .
Hráči zápasu: I. Vrhel - L. Martínek .
Místo: Stachy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - Frček Filip, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.