Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřanský kobercový nálet rozhodl utkání


Branky


0

Kdo by to byl čekal, že po bezbrankovém prvním poločase skončí zápas výrazným vítězstvím domácích? Diváci čekali na první branku až do 65. minuty, kdy se dostaly Kestřany do vedení. Další gól padl v 80. minutě a zahájil zmiňovaný kestřanský kobercový nálet, když v průběhu necelých 10 minut nasázeli domácí hostům ze Stach tři branky. Dva góly dávali střídající hráči, jeden dokonce hned po čtyřech minutách pobytu na hřišti. V souboji tělovýchovných jednot tak ZD Kestřany třemi brankami v závěru zápasu udolaly Sokol Stachy 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první půli nesehráli vůbec dobře

Krásné počasí, pěkné hřiště, slušná divácká návštěva, to vše slibovalo hezké fotbalové odpoledne. Na domácí půdu Kestřan, které se vrátily s prohrou z Volyně v minulém kole, přijel TJ Sokol Stachy, jenž doma uválčil bod s týmem z Vlachova Březí. V prvním poločase byla hra zpočátku vyrovnaná, ale pak se domácí dostali pod tlak a jen neschopnost hráčů ze Stach vstřelit branku měla za následek poločasovou plichtu 0:0. Kestřany rozhodně nevypadaly na to, že mají otěže utkání ve svých rukou, spíše naopak. Stachy se rozjely ve velkém stylu a vytvářely si množství šancí, z nichž se však pohříchu žádná neujala. Domácí měli do druhé půle co zlepšovat a hostům chyběla již jen přesná koncovka.

 


 

Vše zachránily slepené góly v závěru

Po přestávce byli stále agilnější hosté ze Stach, vytvářeli si šance, trefovali konstrukci domácí branky, ale vytoužená trefa do černého nepřišla. Pak tedy nemohlo následovat nic jiného než staré a otřepané nedáš – dostaneš. V 65. minutě tečoval domácí Marek Pospíšil přesný centr před bránu a hlavičkou umístil míč do sítě: 1-0. Hosté ve snaze oživit hru prostřídali sestavu, ale výsledek byl zcela opačný. Dosud bezchybná taktická hra se změnila v totální chaos, přestala fungovat záloha a domácí spustili zmiňovaný kobercový nálet: za posledních 15 minut hry vstřelili další 3 góly. Nejprve střídající Jindřich Voráček zvyšoval v 80. minutě na 2:0, poté další ze střídajících hráčů Marek Valach přidal v 85. minutě již třetí branku domácích na 3:0 a skóre uzavíral Tomáš Červený téměř před koncem v 89. minutě na konečných 4:0 pro domácí Kestřany, které nyní po výrazném vítězství zajíždějí v příštím kole na hřiště nevyzpytatelného Vlachova Březí. Sokol Stachy bude doma hostit Bělčice a bude jistě chtít napravit dojem z nepovedeného utkání.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, TJ ZD Kestřany: "V prvním poločase hráli domácí hrozně špatně. Hosté mohli dát 5 gólů a bylo by to ještě málo. Po změně stran přišlo zlepšení, které v 65. minutě utkání vyústilo v první branku zápasu. Hráč Pospíšil dorážel balón do prázdné branky. Další branky zajistili hráči ze střídačky – Voráček a Valach. Poslední branku dával Červený."

TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle, TJ Sokol Stachy: "Utkání nemělo vyloženého favorita. Střetly se týmy bojující ve spodní části tabulky, kde každý bod je dobrý. Nakonec hosté předvedli, co vše je ve fotbale možné. Přestože měli tři čtvrtiny utkání ve své moci a plno šancí, odjeli domů s debaklem. Vzhledem k předvedené hře je výsledek 4:0 pro krutý, ale bez vstřelené branky se nemůže vyhrát a tentokrát opravdový střelec v týmu nebyl. "



Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - R. Keclík [-] , T. Červený [-] , L. Kaderka [-] , V. Pomsár [-] - M. Keclík [-] , V. Průcha [-] , M. Lebeda [-] (62. M. Valach [-] ) , M. Pospíšil [-] - P. Viktora [-] (76. J. Voráček [-] ) , M. Kinský [-]

TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - P. Foltýn [-] (74. V. Voldřich [-] ) , V. Karlík [-] , L. Heidenreich [-] , J. Dvořák [-] (72. M. Marek [-] ) - J. Pešl [-] , L. Hovorka [-] , F. Švarc [-] (84. V. Beneš [-] ) , M. Rod [-] (46. L. Frk [-] ) - P. Záleský [-] , I. Vrhel [-]

ŽK: 64. M. Kinský , 69. M. Pospíšil - 40. P. Záleský .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - Ondřej Adam, Tanáč Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.