2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá zažila povedený úvod, rozhodl závěr prvního poločasu


Branky


38. M. Koza , 42. M. Sivák
0

Černá se uvedla v I.B skvěle a zodpovědným výkonem si hned v prvním kole připsala vítězství! Že by konečně tým z krumlovského okresního přeboru, který bude po postupu hrát v soutěži jinde, než na posledních příčkách? K takovému hodnocení je ještě brzy, ale faktem je, že zápas proti Horní Plané zvládli svěřenci hrajícího trenéra Frnky ve velkém stylu, když využili specifika svého hřiště...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětiminutovka hrůzy hostů

Začátek se nesl v opatrném duchu, týmy se do útočení zrovna dvakrát nehrnuly. Domácí ale postupem času získávali více a více jistoty na kopačky a ověřili si, že tempu soutěže stíhají. Horní Planá byla zatlačena do obrany a v první situaci jí ještě zachránila tyč Truhlářovy branky, kterou svou střelou orazítkoval Martin Koza. Hosté se také propracovali do šancí, ale Kordíkova a Kvasniškova střela neuspěla.Ve 38. minutě si Koza po nastřelené tyči spravil chuť – utíkal proti poslednímu obránci, zbavil se ho šikovnou kličkou a se štěstím protlačil míč do sítě – 1:0. O pár okamžiků na to už to bylo o dvě branky – ve 42. minutě se po centru, který vyrazil Truhlář před sebe, natlačil k míči Martin Sivák a opět s notnou dávkou štěstí skóroval z brankové čáry – 2:0. Nepovedený poločas v podání hostů korunovala červená karta hornoplánského Oškrdy. Ten se dvě minuty po obdržené brance dostal do křížku s Černým a rozhodčí Šíma si vybral počínání Oškrdy jako více nebezpečné a zatímco domácí hráč viděl jen žlutou, hosté byli do druhého poločasu o jednoho muže v nevýhodě. Do strkanice se zapojil i domácí Sivák, který dle hostujícího tábora vše vyprovokoval a měl být dle nich vyloučen.

Černá zkušeně pohlídala výsledek

Horní Planá v deseti neměla na to, aby se prosadila přes pozornou obranu Černé. Domácí byli spokojení  s výsledkem a nikam se nehnali, gólman Bublík udržel čisté konto a Černá tak oslavila první tři body. Hostující celek toho v druhé půli mnoho nepředvedl a trenér Souček musí doufat, že příště uvítá na lavičce pár hráčů navíc...



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí TJ Černá): "Na to že jsme nováčci, tak jsme to zvládli velmi dobře. Každý nás odsuzoval předem, ale my jsme proti Horní Plané vyhráli naprosto zaslouženě a byli jsme lepší. Naprostá spokojenost, hlavně ve hře dozadu. Hodně nám pomohl hrající trenér Milan Frnka, kterého se nám povedlo získat den před zápasem! Povzbudil a dokázal korigovat celou obranu, podržel nás i brankář Bublík, ale pochválit musím celý tým."

TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "Na hřišti Černé se fotbal hrát nedá, to je prostě katastrofa. Naši se o to snažili, ale to tam nejde. Mělo se střílet na takto malém hřišti, ale my jsme to tahali až k penaltě. Na výsledku se podepsal i rozhodčí, kde pokud chtěl vylučovat, tak měl vyhodit oba hráče, ale na to se nebudeme vymlouvat - podali jsme mizerný výkon. Chyběli mi hráči, v minulém týdne jsme přišli o tři hráče základní sestavy kvůli zdravotním problémům - Truhlář , Boháč a Šlak. U dalších se nestihly dodělat přestupy. Klik tak v přípravě nastupoval v útoku, teď musel na předstopera. Příprava vypadala nadějně, ale na úvod se nám to vše špatně sešlo."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - K. Strnad [-] , J. Černý [-] , M. Frnka [-] , T. Kordík [-] - M. Uhlíř [-] (81. K. Zeman [-] ) , M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] , K. Vrba [-] - M. Koza [-] , J. Havierník [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - I. Didkivský [-] , T. Klik [-] , V. Ryneš st. [-] , A. Kvasnička [-] - M. Bednář [-] , A. Vachta [-] (61. F. Švábirt [-] ) , M. Kordík [-] , V. Ryneš ml. [-] - J. Oškrda [-] , A. Kvasnička [-] (89. D. Flöring [-] )

ČK: 44. J. Oškrda .
Hráči zápasu: J. Bublík , M. Frnka .
Místo: Černá. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.