Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schönkypl vystřelil domácím tři body


Branky


0

Vše podstatné se odehrálo už v prvním poločase, kdy se Nemanice dokázaly propracovat do půlhodiny do třígolového trháku. Frymburk dokázal Budíkem jen snížit na konečných 3:1 a v duelu favoritů na přední příčky tak uspěli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice nenechaly nikoho na pochybách

Domácí přivítali ve své sestavě brankáře Polomčáka, v základu se objevil i Karel Zatloukal, Martin Zach a Pavel Čech. I tyto posily jistě pomůžou týmu bojovat v této sezóně třeba i o postup. Frymburk se spoléhá na staré známé tváře. První poločas zvládi lépe Nemaničtí. Ve 13. minutě Motl ze středu hřiště vyslal pas do lajny na Čecha, který nahrál do vápna Novotnému. Tomu se povedlo dostat se přes dva beky a poslal míč brankáři do protipohybu - 1:0. Pak přišly chvíle zkušeného Schönkypla, který se po sezóně strávené na stoperu posunul na hrot. A v 18. minutě se dostal k odražené střele, nezazmatkoval a levačkou umístil míč přesně k tyči - 2:0.  Domácí byli nebezpečnější, Nevosad prošel středem vápna, pohrál si s beky, položil si gólmana a už se zde zdálo, že nic nemůže zabránit brance, ale fantastickým zákorkem vše z pohledu Frymburka zachránil Vítek. O minutu později už to ale 3:0 bylo. Při dalším gólu Dubský zatáhl míč po lajně, vyměnil si ho ze Zachem, který následně našel Schönkypla. Ten otřel svou střelu o obránce a tečovaný míč se štěstím přelétl Vítka a skončil v bráně - 3:0. Těžký direkt pro hostující celek, který ale dokázal zareagovat a ve 35. minutě střílel přesně Budík. Poločas tak skončil 3:1.

Druhý poločas bez zajímavostí

Pokračování zápasu už zdaleka tak zajímavé nebylo a týmům rychle ubývaly síly. Frymburk by jich ke zdramatizování zápasu potřeboval mnohem více, než kolik jich měl k dispozici, a tak Nemaničtí oslavili první výhru sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): "Asi jako všude, i tento zápas ovlivnilo velké vedro. Vše důležité se tak vměstnalo do prvního poločasu, pak oba týmy v rámci svých možností a fyzické kondice zápas dohrály. Po fyzické stránce a fotbalovosti jsme si výhru zasloužili, Frymburk nebyl špatný soupeř, ale kdyby to postavili v jiném počtu a složení hráčů, což jak všichni víme, že oni dokážou lepší sestavu dát dohromady, tak by to bylo těžší, než dnes."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "My jsme tentokrát prohráli zaslouženě, protože jsme nezachytili začátek zápasu. Dělali jsme školácké chyby a domácí je dokázali potrestat. Je to odraz celé naší přípravy, která byla katastrofální! Hráli jsme pouze po vápno a potom jsme byli bez finální přihrávky. Druhá půle se hrála jen z povinnosti a všichni hráči se v úmorném vedru spíš trápili, než předváděli celkem početné divácké účasti fotbal. V Nemanicích se nám nikdy moc nedařilo a potvrdili jsme to i tentokrát, i když výkon našeho týmu byl hodně matný!"



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Hucek [-] , A. Motl [-] (85. L. Kubát [-] ) , K. Zatloukal [-] , S. Dubský ml. [-] (78. P. Čech [-] ) - P. Čech [-] , M. Novotný [-] , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] (73. D. Vařák [-] ) - P. Schönkypl [-] , M. Zach [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - D. Račák [-] , J. Grohman [-] , J. Ribár [-] , K. Malák [-] (89. M. Glos [-] ) - R. Mertl [-] , J. Šisler [-] , T. Kaňa [-] (62. B. Vágner [-] ) , M. Račák [-] - S. Budík [-] , L. Matúš [-] (46. J. Rillich [-] )

Hráči zápasu: P. Schönkypl .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.