O. Chalupa 10. (p.)
L. Žák 18.
O. Chalupa 55. (p.)
3:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

6 gólů přineslo pouze remízu


Branky


10. O. Chalupa (p.) , 18. L. Žák , 55. O. Chalupa (p.) - 30. J. Průša , 39. J. Průša , 72. J. Doubrava
0

6 gólů, 2 penalty a nejen to mohli vidět diváci v zápase mezi Lažištěm a Chýnovem. Utkání však nakonec vítěze nepoznalo a oba celky se o body podělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dotahovali dvougólové manko...

Lépe vyšel vstup do utkání domácím, kteří šli v 10. minutě do vedení 1:0 poté co Ondřej Chalupa proměnil nařízenou penaltu. Hráči Lažiště, povzbuzeni první brankou, nepolevili a odměnou jim byl gól na 2:0. O ten se postaral tentokrát ze hry v 18. minutě Libor Žák. Když už se zdálo, že je s Chýnovem zle, dokázali se hosté vzchopit a ve 30 minutě snížit na rozdíl jedné branky. Úspěšným střelcem byl Jiří Průša. Domácí už si nejspíše mysleli, že své vedení udrží do poločasové přestávky. Z omylu je vyvedl opět Průša, který ve 39. minutě svou druhou brankou v utkání srovnal na konečných poločasových 2:2.

Diváci se dočkali ještě dvou gólů...

O poločase měli domácí dost času přemýšlet o tom, jak prohospodařili své vedení. I do druhé půle vstoupilo Lažiště opět aktivněji než Chýnov a šlo znovu do vedení. Opět se kopala penalta a jejím úspěšným exekutorem byl opět, kdo jiný než penaltový specialista v dresu domácích, Ondřej Chalupa. V 72. minutě se hosté nadechli k odporu a bylo znovu srovnáno. Střelcem třetí branky Chýnova se stal Jan Doubrava. Do konce zápasu se již skóre neměnilo a gólová přestřelka tak nakonec neměla vítěze.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - P. Brzobohatý [-] , T. Zelenka [-] , J. Macek [-] , M. Kotrch [-] (68. P. Ostádal [-] ) - D. Kobera [-] (86. F. Švec [-] ) , O. Chalupa [-] , J. Žák [-] - L. Žák [-] (28. J. Hrbek [-] ) , D. Kováč [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Basík [-] , T. Kučera [-] (56. D. Havlík [-] ) , M. Cáska [-] - V. Hruška [-] , J. Průša [-] (63. F. Zadražil [-] ) , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , M. Sedlatý [-] , V. Hruška [-] - J. Doubrava [-]

ŽK: 34. T. Zelenka , 90. P. Brzobohatý - 73. J. Doubrava , 74. J. Basík , 88. D. Štiller , 89. O. Mládek .
Hráči zápasu: O. Chalupa , L. Žák - J. Doubrava , J. Průša .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Ťupa Michal - Linhart Vladislav, Jevčák Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.