0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes dvě červené karty si Blatná odvezla z Větrov tři body!


Branky


0

Celkem vypjaté utkání sledovali diváci ve Větrovech, kam zavítal celek Blatné. Hosté se ujali brzkého vedení, které jim nakonec i přes dvojité oslabení vydrželo až do konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal…

V prvním poločase nabídla obě mužstva divákům poměrně pěkný fotbal plný zajímavých akcí. Do první vážnější šance se dostali domácí, když si na dlouhý pas za obranu hostů naběhl Radim Pfeifer, jeho chytrý lob se však mezi tři tyče nevešel a skončil nad břevnem. O chvíli později postupoval sám na hostujícího gólmana větrovský útočník, na poslední chvíli ho ještě stačil tělem mírně rozhodit jeden z vracejících se obránců Blatné a i tato šance domácích zůstala nevyužita. Po úvodním tlaku Větrov se dostala do hry i Blatná a hned z toho byla v 16. minutě první branka utkání. Na levé straně hřiště se dokázal uvolnit Jakub Nový, nacentroval balón před domácí branku, kde se po chvilkovém závaru prosadil nekompromisní střelou pod břevno Kallmünzer. Pět minut před koncem prvního poločasu šli hosté do desíti, když uviděl za svůj zkrat Jiří Viták rovnou červenou kartu.

Blatná dohrávala druhý poločas v devíti…

Dalo se očekávat, že ve druhé půli se Blatná z důvodu početní nevýhody zatáhne a bude bránit své vedení, a to se také stalo. Navíc v 60. minutě viděl druhou žlutou kartu střelec branky Kallmünzer a i on tak musel předčasně do sprch. Na Blatnou tedy čekalo zhruba 30 nezáviděníhodných minut v devíti hráčích v poli. Celkem logicky domácí zatlačili svého soupeře na vlastní polovinu a dostali se do značného tlaku. Nejprve hlavičkoval v pádu do odkryté branky Jelínek, jeho pokus však stihl zblokovat jeden z hostujících obránců. V posledních minutách měl dvakrát na kopačkách vyrovnání domácí útočník Petr Klejna, ale ani jednu ze svých šancí proměnit nedokázal. Závěr zápasu byl poněkud vyhrocený. Domácí nebyli spokojeni s rozhodnutím sudího nepotrestat jeden z faulů hostů a na hrací ploše vznikla menší potyčka. Následně sudí zápas ukončil a Blatná tak mohla slavit velmi cenné tři body, které dokázala získal oslabená o dva hráče.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (útočník): Ze začátku zápasu se hrál pohledný fotbal. Nám se nepodařilo využít dvě velké šance a následně se ujali vedení hosté. Druhý poločas poznamenala červená karta, kterou obdržel na konci první půle jeden z hostujících hráčů. Hosté se zatáhli a bránili své vedení. Kolem 60. minuty přišla druhá červená pro Blatnou a zbytek zápasu se odehrával výhradně jen na polovině soupeře. Vytvořili jsme si několik šancí, ale žádnou z nich jsme nedokázali dotáhnout až do gólového konce a Blatná tedy i v devíti své těsné vedení uhlídala. Závěr zápasu poznamenala drobná potyčka po jednom z faulů hostů, která ještě vyeskalovala po skončení zápasu, kdy si troufnu říct, že hráči a fanoušci hostů předvedli svou nadutost a nesportovního ducha.

TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): Do Větrov jsme jeli s cílem potvrdit naši formu z posledních zápasů, ale na zdejším malém hřišti se nám naše kombinační hra nedařila. Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří se sebevědomě pustili do útočení. Jejich kolmé přihrávky na rychlé útočníky nám dělali problémy. Brzy jsme se však v obraně zformovali a začali se tlačit dopředu. V 15. minutě se na levé straně prosadil Jakub Nový a nacentroval balón před domácí branku. Tam se, po chvilkovém závaru, prosadil Daniel Kallmünzer a zavěsil pod břevno. 5 minut před koncem poločasu jsme šli do desíti. Jiří Viták obdržel rovnou červenou kartu a šel předčasně do kabin. Do druhé půle jsme tedy šli oslabeni o jednoho hráče, ale s odhodláním porvat se o dobrý výsledek a náskok z prvního poločasu udržet. Další trhlinu tomuto plánu dal pár minut po začátku druhého poločasu Daniel Kallmünzer, který byl, po druhé žluté kartě, také vyloučen. Nutno přiznat, že za svou nedisciplinovanost jsme zaslouženě obdrželi 2 červené karty a dohrávali téměř 40 minut v 9 hráčích. I přes početní nevýhodu jsme se několikrát dostali k ohrožení domácí branky. Byl to však domácí tým, kdo potřeboval vstřelit góly. Ale přes naši kvalitní defenzivu se jen těžko prosazoval. V těžkých chvílích nás podržel brankář Jaroslav Chlanda a několikrát při nás stálo i štěstí. Dnes je potřeba všechny kluky (kteří zápas dohráli) pochválit za bojovnost a nasazení, se kterým vydřeli body v tomto nelehkém zápase.



Sestavy


SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , L. Boháč [-] - M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] (78. M. Dvořák [-] ) , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] , R. Trantýr [-] - P. Klejna [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , J. Hrubý [-] , J. Nový [-] , P. Čadek [-] (90. J. Sýkora [-] ) - M. Kůst [-] , M. Petrášek [-] , L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (88. J. Svoboda [-] ) , D. Kallmünzer [-] - R. Peleška [-] (76. M. Jiřinec [-] )

ŽK: 33. M. Jelínek , 78. T. Bílek - 16. D. Kallmünzer , 90. J. Hrubý , 90. J. Chlanda . ČK: 42. J. Viták , 60. D. Kallmünzer .
Hráči zápasu: J. Chlanda .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - Kroutl Vít, Písek Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.