3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Na první utkání Blatné dorazilo přes 350 diváků hladových po výhrách domácího celku. Ten jim jednu dopřál hned v úvodním kole - jasně porazil Vimperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na soupeře nastoupili ve velkém stylu a probojovali se k několika rohovým kopům. A ve 3. minutě po jednom z nich udeřilo poprvé - prosadil se Nový. To bylo na dlouhou dobu ze strany domácích vše, ale soupeř, který obměnil skoro celé mužstvo, se zřejmě teprve sehrává a také nic nepředvedl. Až ve 35. minutě se předvedla dvojice Křivanec - Motyka a po rychlém brejku se prosadil mladší z hráčů - 2:0. Po poločase se zápas více méně dohrával a gól padl až dvě minuty před koncem, kdy po přihrávce agilního Křivance (tři asistence) vstřelil banku Viták. Zápas nevalné úrovně okořenili diváci svým choreo vystoupením a ke konci střídající mladík Stulík, který sebral po rozehrávce soupeři míč a prokličkoval se celou obranou až do vápna, kde nestačil zakončit.

(Autor textu: Michal Čadek)



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] (81. J. Hrubý [-] ) , M. Petrášek [-] , P. Čadek [-] , J. Nový [-] - R. Peleška [-] (66. M. Kůst [-] ) , O. Křivanec [-] , J. Viták [-] , L. Motyka [-] - Š. Říha [-] (25. F. Jícha [-] ) , M. Mišiak [-] (88. P. Stulík [-] )

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Děd [-] , J. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - J. Psutka [-] , R. Podskalský [-] , M. Tischler [-] (46. J. Pešek [-] ) , M. Šíp [-] - J. Král [-] , V. Pankratz [-] (75. J. Čech [-] )

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.