FOTO: Komárov si poradil s Nespeky


Branky


14

Komárov - V rámci prvního jarního kola zavítaly Nespeky na Berounsko, konkrétně do Komárova, který potvrdil postavenív tabulce a zápas ovládl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem

Lepším týmem byli domácí. V 5. minutě zakončovalpo centru Srpaz malého vápna Mojdl, ale Drážek reflexně míč vykopl. V další obrovské šanci se ocitl Šubrt, ale branku netrefil. V 19. minutě zakončoval Srp, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop. Na centrovaný míč nejvýše vyskočil Vaníček a otevřel skóre zápasu - 1:0. Navýšit vedení zkoušel Pužík, ten však z velké dálky prázdnou bránu netrefil. 

Klid Komárov dostal až v závěru

Po změně stran byli pro změnu lepším týmem hosté. V 58. minutě unikal po pravé straně Klauz, ale přihrál špatně a k zakončení nedošlo. V 76. minutě byl před vápnem faulován Petlička, ale ani přímý kop neznamenl vyrovnání. V 88. minutě rozhodli domácí definitivně o své výhře, když se trefil Solar - 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Začali jsme bojácně a soupeř byl lepší na míči. My jsme se snažili zahustit střed hřiště, abychom nepustili moc do hry Mojdla, který jim tvoří hru, proto Luboš Braný hrál přímo na něj. Myslím, že tento záměr nám vyšel. Bohužel z našich chyb a z chybné rozehrávky jsme soupeře dostávali do šancí. Soupeř se většinou prosazoval po naší levé straně, kdy to zatáhl a dával to před bránu pod sebe. Naštěstí tyto šance nevyžili. Gól jsme dostali po standardce, na které jsme se připravovali. Bohužel jsme nezachytili náběh Vaníčka a ten to trefil pěkně a prohrávali jsme. První půle vyzněla jasně pro domácí. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, byli jsme aktivnější, bohužel když už jsme nějaké náznaky šancí vytvořili, tak jsme je nedotáhli. Největší šance byl ten tresňák z hranice vápna, to měl být gól a pak mohl jít Peterka sám na gólmana, ale špatně si převzal balon a nic z toho nebylo. V závěru jsme to vzadu stáhli na tři obránce a poslali do hry druhého útočníka, ale gól jsme stejně nedali, ta druhá branka kterou jsme dostali už nic neřešila. Teď je potřeba se připravit na domácí zápas s Vlašimí, který je potřeba zvládnout"



Počet diváků: 235. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - JEŽEK Ondřej, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 3. 2020 00:43
Hodnocení zápasu
9. 3. 2020 08:02
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Věřím v naši výhru. Myslím, že jsme dobře připraveni na jarní část sezony a uděláme vše pro to, aby jsme získali tři body, ale jednoduché to určitě nebude.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích