Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Vohnický hattrickem pokořil Tuchoraz


19

Slavoj šel v prvním poločase do dvoubrankového vedení a to se ukázalo jako rozhodující. Hosté šli důrazně za třemi body a výrazně pomohl Lukáš Vohnický hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita hostů byla na vyšší úrovni

V úvodních minutách drželi míč na svých kopačkách hosté, ale v první šanci před Jeřábkem selhali domácí útočníci. Pak ale přišly chvilky Slavoje. Nejprve Kesner pálí z trestného kopu míč jen do zdi, míč po souboji Gembiczkého míří na rohový kop a po něm se mění skóre. Kovaříkův roh proletěl přes celé malé vápno a Jan Adámek posílá hosty do vedení 0:1.

 

Obdržená branka nabudila domácí, ale jejich možnosti nenacházejí cíl a nebo je likviduje Jeřábek. A tak se po jednom dlouhém míči za obranu Tuchoraze dostává před branku Lukáš Vohnický a zvyšuje na 0:2.

 

V závěru poločasu se tlačí domácí před branku ratbořského Slavoje, ale střelám chybí gólové parametry. V samotném závěru měl možnost po rohovém kopu ještě Kesner, ale přestřelil a na druhé straně po standardce se míč odráží do zámězí.

 

Slavoj už vedení nepustil

Hlavní rozhodčí zahájil druhý poločas, ale hosté byli myšlenkami nejspíš ještě v kabině. Nechytili začátek a Pavel Šafář snížil na rozdíl jediného gólu - 1:2.

 

Branka sice hosty probudila, ale aktivnější jsou i nadále Tuchorazští. Jejich šanci k vyrovnání po přečíslení hostující obrany zachraňuje na poslední chvíli Kemza. Ale vzápětí přesně podle pravidla ´nedáš - dostaneš´vysílá nádhernou přihrávkou Tomášek do sóla Lukáše Vohnického, který se kličkou zbavil obránce a Beranovi nedal šanci - 1:3.

 

Prostřední část druhé půle se odehrával bez šancí uprostřed hřiště. Až v pětasedmdesáté minutě vybojovali domácí rohový kop a z něj zakončuje hlavou Jakub Pokorný - 2:3. Do konce zápasu zbývalo čtvrt hodiny, ale zdramatizování zápasu hosté uhasili vzápětí. Akce jako přes kopírák, Tomášek posílá na zteč Lukáše Vohnoického, který dokončil hattrick - 2:4.

 

Domácí už se na větší tlak nevzmohou, trestňák z dobré pozice posílají na Jeřábkovu bránu. A když ani Kesner nevyužil soje sólo přes dva obránce a střelu poslal vedle, končí zápas výhrou hostující Ratboře.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: První poločas jsme nebyli důrazní a soupeř dostával zbytečně moc prostoru. Z těchto chyb pramenily soupeřovy dva góly. Hra byla jinak vyrovnaná, ale nám to tam bohužel nespadlo. Do druhého poločasu jsme šli o poznání důrazněji a hned z kraje skóroval Šafář. Ovšem hned vzápětí soupeř skóre navýšil. Následně nekompromisně hlavou snižoval Pokorný a Borovička byl při nájezdu bohužel neúspěšný. Po zraněních, která do konce zápasu přišla, stačilo být jen o trochu důraznější a více chtít.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Do tohoto utkání jsme nastoupili s tím, že chceme navázat na tři body z minulého zápasu. Od začátku jsme byli aktivnější, podařilo se nám vstřelit dvě branky. Domácí se postupně dostávali do hry, na obou stranách se poté vytvářely šance. Na začátku druhého poločasu přišel z naší strany nepochopitelný výpadek a domácím jsme darovali kontaktní branku. Nám se podařilo přidat další do domácí sítě, poté opět dostaneme gól ze zbytečného rohu, což je škoda. Vítězství nám vystřelil svým " hattrickem" Vohnický a bylo o výsledku rozhodnuto.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - T. Bílek [-] (87. J. Moravec [-] ) , A. Vosecký [-] (84. O. Moravec [-] ) , D. Jurka [-] , T. Černý [-] , P. Šafář [-] (57. R. Ouředníček [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] (65. J. Poděbradský [-] ) , T. Halfar [-] (74. V. Houžvička [-] ) , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , Z. Gembiczki [-] (80. T. Vorlíček [-] ) , M. Adámek [-] (65. M. Uher [-] ) , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] (46. D. Tomášek [-] ) , V. Švarc [-] , J. Adámek [-] (74. M. Lepší [-] )

ŽK: 45. A. Vosecký .
Hráči zápasu: L. Vohnický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - HÁBA Jan (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Ratboř hraje solidní fotbal, ale má jen o šest bodů víc než Tuchoraz. Je to pro domácí šance na další body?

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:11

Tip: výhra hostů