3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice přišly o další bod


Branky


6. S. Rous , 32. O. Lekeš - 20. D. Siruček , 27. J. Olah
19

Další bod v boji o první příčku ztratily Žiželice, když doma dokázaly pouze remizovat s Plaňany a druhý bod vykopaly v pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany bojovali důrazně

 

„Jsme bez absencí“, těšilo při příjezdu do Žiželic plaňanského vedoucího Tomáše Freunda, který odvážně doplnil: „Přijeli jsme dnes loupit, chceme bodovat.“ Méně ho už ale potěšil areál, ale dobrá nálada ho neopouštěla: „Hřiště je podmáčené, střídačky v ošklivém nepořádku. Tak holt budeme sedět na zábradlí.“

 

 

 

Utkání začalo pěkně zostra. Hráči si nedali nic zadarmo a hlavní rozhodčí hned musel hráče zklidnit žlutou kartou pro Lazaryeva. V šesté minutě se dostali do vedení domácí borci, když trestňák zakroutil do brány perfektně Stanislav Rous – 1:0.

 

 

 

Hosty ale rychlá branka nezlomila a dál se snažili hrát aktivně. Vyplatilo se jim to ve dvacáté minutě, když po spolupráci bratrů Siručkových Daniel srovnává na 1:1.

 

 

 

V těchto chvílích hra domácích vázla a pro Plaňany se nabízely možnosti ke vstřelení branky. To se jim ale povedlo až po půlhodině hry, kdy Jan Olah po sólové akci překonal Rokose – 1:2. "Chyběli nám oba stabilní krajní obránci", komentoval obdržené branky domácí Lukáš Kubelka.

 

 

 

Vedení si hosté dlouho neudrželi. Hned za tři minuty vyrovnal opět skóre Ondřej Lekeš – 2:2, který dorazil do sítě Korčákovu střelu. To bylo do poločasu vše a po čtyřech gólech nikdo z diváků nemohl tušit, že další ze hry už nepadnou.

 

 

 

„Trochu mi tečou nervy“, ucedil Tomáš Freund při odchodu do kabin: „Zákroky Kubelky, Konhefra volaly po červené kartě.“ Dobře ale věděl, že promarnili šanci: „Po vyrovnání tam měli domácí díry a měli jsme dát víc gólů.“

 

Převaha domácích ke gólu nevedla

Druhá půle byla víceméně v režii domácího týmu. Snad osmdesát procent času se hrálo na polovině Plaňan, ale branku se domácím vstřelit nedařilo. "Nedáme ani tisíciprocentní šance", děsilo Lukáše Kubelku. Ani když pokopaný Jan Olah musel po hodině hry vystřídat. Tlak Žiželic byl enormní, ale bez efektu. A protože i hosté promarnili svoji možnost, když se Žemba prokličkoval do šestnáctky, ale místo přihrávky na volného Vinše volil vlastní zakončení, skončilo utkání remízou a pokračovalo se pokutovými kopy.

Rokos byl jednou úspěšný

 

Hradecký tentokrát neměl svůj den a žádnou penaltu nechytil. Podobně se vedlo i žiželickému Rokosovi, ale vysílený Siruček ho v poslední serii trefil. Druhý bod zůstává Žiželickým.

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Pořád stejná písnička, nedáme deset 100% gólů a pak se strachujeme z každého brejku týmů, které hrají proti nám. Jsme v útlumu, ale ztrácet body s takovými soupeři jednoduše nemůžeme. Snad bude lépe hned za týden..

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Nikdy se takhle nevyjadřuji, ale jaké zákroky proti nám předváděli domácí se snad ani nedá popsat. Mělo padnout několik červených karet. Když se nám podařilo vyrovnat na 1:1, tak jsem byl nemile překvapen, jak se domácí rozložili. Překvapovalo mě, kolik chyb vzadu vyprodukovali a že vůbec v tabulce jsou, kde jsou. Bohužel jsme to ale nedokázali využít a ve druhém poločase jsme se už v podstatě jen bránili. Hradec dnes neměl na pentle svůj den, ale i tak si vezeme bod.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , S. Rous [-] , O. Martínek [-] , D. Mejvald [-] , D. Mical [-] , V. Konhefr [-] , L. Kubelka [-] , J. Novotný [-] , M. Midloch ml. [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - O. Lazaryev [-] (88. M. Jambor [-] ) , M. Nágl [-] (71. P. Málek [-] ) , P. Břichnáč [-] , T. Freund [-] , J. Olah [-] (64. M. Vinš [-] ) , D. Siruček [-] , D. Žemba [-] , L. Klucska [-] , P. Siruček [-] , J. Olah [-]

ŽK: 37. L. Kubelka , 43. M. Rokos , 52. S. Rous , 62. V. Konhefr , 90. J. Novotný - 5. O. Lazaryev , 17. T. Freund , 32. M. Hradecký , 56. M. Nágl , 81. J. Olah .
Hráči zápasu: D. Siruček , J. Olah .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - DOSTÁL Petr (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Žiželice minule překvapivě ztratily v Ratboři a proti dalšímu nováčkovi musí zabrat. Ale Plaňany nejsou snadným soustem.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:11

Tip: výhra domácích