Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž zvládla v Peči roli favorita a drží se na předku tabulky


24

Stráž nad Nežárkou zajížděla na půdu Peče jako aspirant na vítězství. A svůj potenciál bezezbytku potvrdila. Duel 11. kola Okresního přeboru totiž zvládla naprosto bez problému. Po prvním poločase sice vedli domácí, ale ve druhé půli přišla gólová smršť a vysoké vítězství 1:5. Stráž se tak dostala na pouhé tři body za vedoucí Žďár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí díky brance Doležala šli do vedení

S Pečí na hřišti Českého Rudolce jsme chtěli určitě plně bodovat. S tím jsme k „papírově slabšímu“ soupeři přijeli. Bodovat jsme chtěli už jen proto jak je tabulka v tuto chvíli vyrovnaná a každý bod má cenu zlata. Bohužel naše hra tomu od začátku neodpovídala a hráli jsme jakoby se nám nemohlo nic stát. Málo jsme běhali, dávali si navzájem přednost, nemluvili jsme na sebe a o přihrávkách ani nemluvě. Díky těmto všem aspektům jsme nechávali opět vyniknout našeho gólmana Jedličku, který dělal co mohl a do poločasu z několika tutových šancí kapituloval jen jednou a to po gólu Tomáše Doležala. První poločas se tedy dle našeho herního projevu dal nazvat poločasem hrůzy. Domácí šli tedy do kabin za stavu 1:0 spokojenější. 

Pět branek a dokonalý obrat hostujícího mužstva

O přestávce jsme si jisté věci vyříkali a trochu přeskupili řady a šli do druhé půle s úmyslem něco s tímto nepříznivým stavem udělat. Do druhé půle jsme tedy vstoupili s úplně jiným elánem. Míč jsme dali na zem a zvýšili náš pohyb. Což vyústilo v náš vyrovnávací gól hned v úvodu poločasu, kdy se prosadil po kombinační akci Daniel Přílepek. Toto nám vlilo do žil ještě více energie a začalo nás být plné hřiště. O pár minut později jsme síť domácích rozvlnili podruhé. Křížnou střelou zleva na vzdálenější tyč se nemýlil Vlastimil Mikuláštík a otočil tím skóre na 1:2. Další náš gól padl ve chvíli kdy se opřel do odraženého míče Jan Kozel a prudkou střelou asi z 25 metrů překonal domácího brankáře. Někteří domácí hráči neunesli obrat a začali být hodně nervózní, což vyústilo v některé jejich nesmyslné poznámky typu: „Když nevyhrajeme tak jim aspoň nakopeme“. Toto samozřejmě vedlo k několika vyhroceným situacím, které naštěstí naši hráči většinou ustáli. Rozhodčí, kterého zpočátku nechávaly tyto situace kupodivu chladným, se rozhodl je trestat až ve chvíli, kdy byla situace již skoro neúnosná a to poté, co hráč Peče držel za krk našeho hráče a vyhrožoval slovy: „zlomím ti nohu a tu si odneseš v podpaží“. Toto ohodnotil hlavní arbitr žlutou kartou pro hráče Peče a k našemu velkému údivu i pro hráče našeho. Když se situace poté již trochu zklidnila a začali jsme se všichni opět věnovat fotbalu, tak přidal svůj druhý gól v utkání Vlastimil Mikuláštík a změnil tím skóre na 1:4. Gólový účet na 1:5 nakonec uzavřel střídající Ladislav Chovítek. Ten měl ke konci zápasu sice ještě jednu tutovku, ale po krásné narážečce s Kollárem bohužel minul. Jsem rád, že kluci zvládli toto hodně vyhrocené utkání plné vulgarismů a nepochopitelných do fotbalového prostředí nepatřících výlevů domácích hráčů a fanoušků. A přivezli jsme tři body z venku.

Autor: Vlastimil Čurda



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] (15. J. Tomeček [-] ) - L. Popjak [-] (58. M. Hartman [-] ) - M. Novák [-] , J. Zamazal [-] (80. L. Musil [-] ) , V. Tesař [-] , J. Med [-] , D. Lovětinský [-] , M. Hlaváček [-] , J. Lojka [-] , T. Doležal [-] , O. Čurda [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , O. Říha [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-] , M. Podsclan [-] (80. J. Čada [-] ) , J. Jančura [-] , B. Chovítek [-] (64. L. Chovítek [-] ) , J. Kollár [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Blažek Vladislav - SLIVOŇ Václav (N), KAŠPÁREK Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:41
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 19:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 19:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 15:13
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:33

Tip: výhra hostů

Stráž nemá špatný tým, pokud se sejdou, tak bych věřil ve výhru o minimálně 2 góly

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:19

Tip experta: výhra hostů

Jako hráč nejdu do zápasu s jinou myšlenkou, než na výhru. Bratrské duo Nováků Peči hodně chybí. Stráž vyhraje. A já dám gól hlavou. (smích)

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:18

Tip: výhra hostů