3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 14:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žďár připravil Chlumu první porážku a posunul se na třetí místo


Branky


28

Fotbalisté Horního Žďáru přibrzdili ve 4. kole Okresního přeboru nováčka z Chlumu a po výhře 3:1 se posunuli na třetí místo tabulky. Domácí si vypracovali dvougólový náskok, na což dokázali hosté pouze zareagovat snížením. Krátce potom však chlumecký celek inkasoval potřetí a ve Žďáru padl. Hosté tak poprvé v sezoně prohráli, naopak Horní Žďár si připsala druhou výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zápas s Chlumem jsme chtěli vyhrát za každou cenu. Je mezi náma nějaká rivalita už z minulého roku. Soupeř přijel jen v jedenácti lidech a na to jsem kluky upozorňoval před zápasem, že budou zalezlí v zadu a do předu se moc nepohrnou a čekat na nějakou naší chybu a šetřit síly. To se přesně stalo a Chlum se k nám na půlku dostal s míčem pod kontrolou snad až ve 40. minutě. Do té doby jsme měli dvě velké šance ale Stejskal ani Vólfel nezakončili přesně. Ve 45. minutě pohotově vystřelil Voldán ale brankář hostů vytáhl pěkný zákrok. Tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Domácí berou všechny body

V poločase jsme vystřídali a poslali na hřiště střelce Miroslava Píšana, aby to prolomil to se stalo v 53. minutě a když se o pět minut na to trefil sváteční střelec Tibor Pivko, tak jsme mysleli že je hotovo. Ale jak už to tak bývá po druhém gólu jsme přestali úplně hrát. Soupeř už neměl co ztratit a víc a víc se tlačil dopředu. V 73. minutě se parádně trefil Tomáš Zsihovics z přímého kopu.Potom hosté hrozili hlavně po standardkách, což nám dělalo problém. Naštěstí nám žádná nepropadla až do brány. V 80. minutě po rohu vystřelil Tibor Pivko z hranice vápna a skákavou střelu si hostující hráč srazil do brány. Po třetím gólu byla zajímavá snad jen výměna názoru, kdo je lepší fotbalista a kdo větší kopyto. Vyhráli jsme zaslouženě byli jsme fotbalovější a šli jsme více za výhrou.

Autor: Tomáš Roštek (trenér)



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - I. Adam [-] , Š. Dolák [-] , D. Šablatura [-] (85. L. Jarkovský [-] ) , T. Pivko [-] - M. Koranda [-] (60. M. Pospíšil [-] ) , K. Voldán [-] , L. Stejskal [-] - P. Vopravil [-] (68. J. Hrdlička [-] ) - P. Völfel [-] , P. Sliacký [-] (46. M. Píšan [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - M. Novák [-] , M. Bílek [-] , Z. Badinka [-] , J. Hájek [-] , T. Zsihovics [-] , M. Čáp [-] , M. Němeček [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 36. M. Němeček .
Hráči zápasu: T. Pivko , D. Šablatura .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Náprava Miroslav - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: František Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají zkušenější kádr a tak si myslím, že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích