Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř přišla se Stráží o vedení během pěti minut


Branky


24

Číměř remizovala ve 13. kole Okresního přeboru se Stráží 3:3. Hosté se v prvním poločase ujali vedení, když vedoucí branku vstřelil Mikuláštík. Před pauzou už ale domácí vedli 2:1 díky brankám Feytla. Jenže v 85. minutě opět vedli hosté. Za domácí ale bleskově odpověděl Janata a oba týmy tak berou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek ve svůj prospěch

Po minulém selhání s Chlumem na domácím hřišti jsme chtěli bodovat na půdě Číměře. Ovšem okolnosti nás opět vedly k tomu, že jsme na poslední chvíli lepili sestavu oproti původnímu plánu a do branky musel nastoupit hráč z pole – Jan Bednář. Ovšem nezačali jsme nejhůře a hned v první minutě šli do vedení z penalty, která byla na Mikuláštíka po pěkném vysunutí Dana Přílepka. Pokutový kop proměnil sám faulovaný Vlastimil Mikuláštík. Pokračovali jsme v dobrém výkonu a tlačili se do zakončení. Další branka nám bohužel nebyla pro ofsajd uznána. Po dvaceti minutách přišel náš již tradiční herní útlum a toho mohl využít náš soupeř. Díky nedůrazu v pokutovém území se hlavičkující Jiří Feytl v krátkém pětiminutovém rozmezí dvakrát trefil do naší sítě a stanovil tím poločasový výsledek 2:1 pro domácí.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Druhá půle začala pro nás opět dobře. Snažili jsme se s výsledkem něco udělat a trpělivě jsme si tvořili šance ke skórování. Vyrovnávací gól však padl až v 82. minutě po standardní situaci, kdy se parádně trefil hlavou Petr Přílepek. Vyrovnání nás nakoplo k podnikání dalších výpadů směrem k domácí brance, což vyústilo o tři minuty později, tedy v 85. minutě k otočení skóre v náš prospěch na 2:3. Po krásné akci po pravé straně a následné přihrávce před branku se prosadil Martin Podsclan. Sahali jsme po třech bodech ze hřiště Číměře. Avšak hned v 86. minutě po závaru před naší brankou, kdy se náš dezorientovaný obránce snažil míč před naší brankou zpracovat, místo toho aby jej napálil kamkoliv jinam, nahrál útočníkovi Adamu Janatovi přímo na nohu a ten našel jedinou možnou skulinku v naší brance prudkou střelou k tyči a vlastně šťastně srovnal skóre na konečných 3:3. Přesto se kluci nevzdali a do konce utkání ještě několikrát mohli skórovat a to hlavně v 89. minutě, kdy jsme čtyřikrát po sobě doráželi střely na domácí branku, ale buď nám selhala muška, nebo byl na svém místě domácí gólman.

Autor: Vlastimil Čurda



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Čurda: Před utkáním bych bod bral všemi deseti, vzhledem k problémům se sestavou. Ale vzhledem k průběhu hry, kdy jsme reálně sahali po 3 bodech, mě remíza trochu mrzí. Avšak chtěl bych poděkovat klukům, ať už náhradnímu brankáři Bednářovi, těm co nastoupili i přes zdravotní problémy se sebezapřením a samozřejmě celému mančaftu včetně Toma Jančury, který to jako jediný ochotně jistil ze střídačky, že hráli až do konce a poločasový výsledek je nezlomil.



Sestavy


Číměř
P. Podolský [-] - J. Feytl [-] , J. Kaiseršot [-] , Z. Beneš [-] , M. Veith [-] , J. Strejček [-] (72. V. Hašek [-] ) , T. Láf [-] (46. A. Janata [-] ) , P. Hornek [-] , J. Drábik [-] , R. Schramhauser [-] , T. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Bednář [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Kostka [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-]

ŽK: 27. M. Veith , 43. Z. Beneš - 65. M. Zvára .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BICEK Roman - NIŽNÍK Petr (N), HYNEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 13:35

Tip experta: výhra domácích

Číměř doma bez problémů zvítězí

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:44

Tip: výhra hostů