Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž pálila ostrými! Vysoká výhra znamená posun na třetí místo


Branky


22

Duel dvou týmů ze středu tabulk měl jednoznačný průběh. Stráž před vlastními fanoušky zvládla souboj s Novosedly bravurně a čtyřmi vstřelenými brankami zápas jednoznačně ovládla. Hrdinou domácího celku se stal především dvougólový Mikuláštík. Domácí se po zisku důležitých tří bodů posunuli na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Průběh zápasu nebyl tak jednoznačný jak napovídá výsledek. Od začátku jsme drželi soupeře na jeho polovině, ale bohužel bez nějaké větší šance. Pak přišla nešťastná 14. minuta, kdy jsme chybně zahráli ofsajd systém. K míči se dostal domácí Vlastimil Mikuláštík a postupoval sám na bránu. Náš stoper Kroupa ho ještě stačil doběhnout a ve snaze zabránit brance zasunul míč do vlastní brány. Pokračovali jsme v tlaku, ale naše střely míjeli soupeřovu branku. Bylo těžké se prosadit, domácí bránili v devíti lidech. Chvíli před koncem přišla sporná situace, kdy si náš nejlepší střelec Vohák připravoval míč na střelu. Domácí hráč mu ho-jak se říká urval i s nohou. Všichni předpokládali, že rozhodčí přeruší hru a odpíská faul. Bohužel se tak nestalo a tak postupoval Vlastimil Mikuláštík od poloviny sám na bránu a zvýšil na 2:0. Pak se začalo trochu jiskřit od našich kopaček, hráči cítili křivdu. Rozhodčí by měl více chránit zdraví hráčů, kteří dělají fotbal fotbalem .Je s podivem kolik zákroku musí ustát nejenom v tomto zápase Vohák, když se ho snaží soupeř zastavit za každou cenu.

Autor: Václav Kroupa

V tomto místním derby jsme chtěli uspět a to nejenom protože šlo o přímý souboj sousedů v tabulce, ale hlavně protože se nám poslední dobou s tímto soupeřem příliš nedaří. Novosedelští přijeli v plné sestavě a od začátku bylo vidět, že k nám přijeli s úmyslem plně bodovat. Hru uprostřed pole jim tvoří ostřílený matador Evžen Vohák, který si zbytek mančaftu skvěle diriguje. Hráli důrazně, což nám dělalo potíže. V prvních minutách nás vůbec nepouštěli z naší půlky a dost nám zatápěli. Nám se i přesto podařilo využít hned  první brejk, kdy šel Mikuláštík sám na gólmana hostí, avšak neuspěl, ale následnou dorážku Podsclana si srazil do vlastní sítě vracející se obránce Kroupa. Hostující mančaft to nepoložilo a nadále velmi aktivně dobíval naši branku. Naštěstí bez efektu. Do poločasu nám vyšel další brejk, kdy získal míč odvážným skluzem na našem vápně Kozel, míč se dostal k Danielu Přílepkovi, který ihned posunul na rozběhnutého Mikuláštíka a ten se již v této situaci nemýlil. Poločas tedy 2:0.

Autor: Vlastimil Čurda

Domácí pohodlně dokráčeli pro tři body

Ve druhém poločase jsme tak trochu zapoměli na bránění. Náš stoper musel přerušit rozvíjející se akci soupeře u postraní čáry a nestačil se vrátit na svoje místo. Domácí rychle rozehráli aut a opět Vlastimil Mikuláštík zvýšil na 3:0. O pět minut později Vojtěch Dvořák zvýšil na 4:0 a bylo po zápase. V závěru jsme ještě trochu zatlačili, z dobré pozice zahrával Vohák trestný kop. Domácí brankář ale bravurním zákrokem udržel čisté konto. Asi deset minut před konce jsme měli výhodu pokutového kopu, ale Poborský nechal vyniknout opět domácího brankáře a tak se skore neměnilo. Po nepřesvědčivých výkonech se propadáme tabulkou. Doufám že to teď konečně doma zlomíme. 

Autor: Václav Kroupa

Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme pořád zodpovědně bránit. A to se nám dařilo a k tomuto obrannému výkonu se nám podařilo přidat ještě další dvě branky. Na 3:0 zvyšoval opět Mikuláštík po přihrávce Daniela Přílepka, který mu krásným lobem z hranice šestnáctky poslal míč přes beky. Skóre 4:0 se na světelné tabuli rozsvítilo v 54. minutě po pohledné akci, kdy Mikuláštík po zatažení míče vybídl přihrávkou před branku nabíhajícího Dvořáka ke skórovaní a ten se nemýlil. Sedmnáctiletý Vojta Dvořák si tímto gólem osladil svůj debut za náš mančaft. V 70. minutě podtrhnul svůj výborný výkon brankář Jedlička, když chytil penaltu dalšímu velice zkušenému hráči hostí Romanu Poborskému. A tím bylo o výsledku rozhodnuto. Chtěl bych kluky pochválit, že všichni do jednoho dřeli a odčinili tím porážku z Popelína.

Autor: Vlastimil Čurda



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Bednář [-] (38. M. Jann [-] ) , V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-] , Z. Mládek [-] (82. M. Kostka [-] ) , M. Podsclan [-] , V. Dvořák [-] , J. Kollár [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] (54. J. Kypta [-] ) , P. Kreim [-] , D. Kroupa [-] , D. Šmíd [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (88. M. Škola [-] ) , L. Voldřich [-] - R. Kubo [-] , O. Šrom [-] (62. M. Mihárik [-] )

ŽK: 28. P. Přílepek - 51. R. Poborský .
Hráči zápasu: J. Jedlička , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VICAN Miroslav - CHLAŇ Jaromír, FILO Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:09
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:03
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip experta: výhra hostů

Jako každé kolo bude záležet jak se Stráž sejde, navíc doma umí zabojovat. Novosedly budou hrozit hlavně ze standardek a těsně vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 07:10

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích