Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 13:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín zdolal ke konci zápasu Stráž


30

Nováček z Popelína slaví třetí vítězství ve Okresním přeboru! Do vedení se dostali ovšem hosté ve 25. minutě díky Mikuláštíkovi. Domácí si ale nechali otočení výsledku až na poslední dvacetiminutovku. Popelín si tak vítězstvím 3:1 polepšil na jedenáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Mikuláštík

V tomto utkání jsme chtěli naplno bodovat, abychom srovnali body v tabulce pravdy a i proto že soupeř by měl být „papírově“ slabší. Přesně podle toho jsme do zápasu vkročili. Téměř celý první poločas se hrál na půlce domácích. Do přestávky soupeř nevěděl kam dříve skočit. Až na pár odpálených míčů jsme byli pořád na dostřel domácí branky. Jedna útočná akce střídala druhou. Ze spousty těchto šancí jsme dali „pouze“ dva góly, ale jeden z nich nám nebyl i díky pomeznímu Jiřímu Šťastnému pro domnělý ofsajd uznán. Poločas skončil 0:1, jedinou branku si připsal Vlastimil Mikuláštík.

Domácí otočili nepříznivý stav a berou tři body

Ve druhé půli jsme pokračovali v domluvené taktice, ale bohužel jen prvních patnáct minut. Pak se kluci začali mezi sebou nesmyslně hádat a přestali prakticky hrát. Domácí toho využili na 100%. Během dalších patnácti minut nám dali tři góly, aniž bychom se na něco zmohli. Mezi střelce se zapsali Zdeněk Vaníček, Jaroslav Snížek a Filip Koranda. Po tomto několikaminutovém kolapsu jsme domácí sice opět přitlačili k jejich vápnu, ale naše střelecké pokusy zastavila buď branková konstrukce, nebo domácí gólman. Těch hrůzných 15. minut ve druhém poločase, kdy jsme téměř nehráli a kazili na co jsme sáhli, nás stálo tři body. Doufám, že následující derby s Novosedly to bude podstatně lepší a urveme všechny body.

Komentář trenéra Vlastimila Čurdy



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Pavel Šuba (hráč): První poločas nás Stráž jasně přehrávala a my jsme až na jednu šanci neměli nic. Druhý poločas jsme se zvedli a dali tři slepené góly, které nás uklidnili a zápas jsme už dotáhl do vítězného konce. Nejlepší hráči Jaroslav Snížek a gólman Jakub Kadlec, který nás krásnými zákroky podržel.




Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - T. Mach [-] , D. Kučera [-] , R. Popelínský [-] - M. Pelej [-] , A. Svoboda [-] (46. Z. Vaníček [-] ) , P. Šuba [-] , J. Snížek [-] , V. Snížek [-] - F. Koranda [-] , L. Danyi [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , O. Říha [-] (62. Z. Mládek [-] ) , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] (80. M. Kostka [-] ) , D. Přílepek [-] , M. Podsclan [-] , L. Chovítek [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 56. R. Popelínský .
Hráči zápasu: J. Kadlec , J. Snížek .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - ŠŤASTNÝ Jiří, MACH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Stráž si zatím vede velice dobře, ale domácí na svém hřišti umí zabojovat, takže bych to viděl na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů