0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín doma hostil Horní Cerekev


Branky


25

Před zápasem byl mezi těmito týmy v tabulce rozdíl 7 bodů. I z tohoto důvodu se očekávala hra pod taktovkou domácích. Výsledek nakonec nedopadl podle očekávání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se odehrála mezi šestnáctkami

Hosté přijeli na hřiště dosud neporaženého Ústrašína v kombinované sestavě, navíc počet obdržených branek v předchozích zápasech už nutil přeskupit řady. Na stoperu se představil J. Serbus a jeho přítomnost byla především ve vzduchu znát. V 8. minutě se zleva obranou prosmýkl M. Kůta a před branku naservíroval přihrávku zcela volnému L. Suchému. Tomu se ale v poslední chvíli míč svezl z kopačky a skončil těsně vedle tyče. I přes mokrý a kluzký terén se hrál dobrý kombinační fotbal s mírnou územní převahou hostujícího celku, šancí se ale urodilo pomálu. Až před pauzou si M. Kůta s L. Suchým zopakovali akci z úvodu zápasu, znovu ale střela skončila mimo tyče.

Výrazná převaha Horní Cerekve přinesla 2 zásahy

Do druhé půle nastoupil na hrot M. Martínek a hned dostal po chybě ústrašínské obrany možnost otevřít skóre, jeho prudkou ránu ale D. Rohovec dokázal vytěsnit. A byl to právě tradičně výborný gólman domácích, kdo držel svůj tým nad vodou. V 52. minutě po divoké mlýnici v šestnáctce vyrážel odražený Bradův projektil znovu do bezpečí. Bezmocný však byl v 61. minutě proti technické střele s chutí hrajícího L. Suchého, který proměnil přesnou přihrávku M. Brady. Hráči Horní Cerekve v této fázi zápasu dominovali, zejména záloha byla na hřišti pouze jedna. Dvěma štiplavými střelami se v rychlém sledu prezentoval J.Havel, další tlak vyústil pouze v tyč a břevno po velkých šancích M. Kůty. V 81. minutě už se hosté po přesné kombinaci dočkali. L. Suchý našel volného M. Martínka, který tváří v tvář D. Rohovcovi nezazmatkoval a podél padajícího gólmana uzavřel účet zápasu. Tři body si hosté vezou zaslouženě, ústrašínský celek si prakticky nevytvořil jedinou gólovou šanci a jen díky D. Rohovcovi nebylo rozhodnuto dříve.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jakub Havel (hráč): Přes improvizovanou sestavu jsme dnes předvedli solidní výkon, který byl podpořen kvalitní defenzívou. Jsem rád, že jsme konečně začali bojovat jeden za druhého.“



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - S. Hrbek [-] , M. Šoula [-] , V. Šmíd [-] (69. P. Seknička [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , T. Podařil [-] , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] , J. Petrák [-] (46. M. Martínek [-] ) , Š. Filsoch [-] (86. H. Novák [-] )

ŽK: 19. T. Jírů - 44. J. Petrák , 59. M. Kůta , 65. M. Martínek , 68. J. Plachý , 70. T. Podařil .
Hráči zápasu: D. Rohovec - J. Serbus , L. Suchý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TŮMA Petr - NOVÁK Petr (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Drdla

Expert: David Bílý
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že nic nepodceníme a utkání odehrajeme na 100 %.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích