Tkačík vystřelil hostům tři body


Branky


4

Report zaslal Rostislav Hryn. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Úvodní minuty ukázaly, jak bude vypadat dění na hřišti. Domácí s klidem na míči a hosté se silným presinkem za míčem. V 15. minutě se zaskvěl Nikolay Apostolov v bráně hostujícího celku, když vytáhl za sebou hned dvě střely z poza vápna od domácího středopolaře Filipa Zimy. A když to nešlo vlastními silami, tak k tomu museli dopomoct hosté. Krajní obránce Adam Glumbík si nerozuměl se svým stoperem a namazal tak do samostatného úniku domácímu Pavlovi Staňkovi. Ten se nemýlil a gólmana hostů přeloboval - 1:0. Domácí byli na koni a mačkali hosty více a více. Jenomže kdo by čekal, že hostům budou stačit tři minuty na obrat?! První branka hostů přišla po spolupráci Štefan Kmeťo a Rostislav Hryn. Druhý zmiňovaný míč potáhl od středového kruhu a kousek před vápnem poslal Pavla Tkačíka do souboje tváří v tvář s gólmanem domácích - 1:1. O tři minuty později stejného střelce poslal do samostatného úniku další záložník, tentokrát Jakub Holman. Pavel Tkačík si opět poradil, i když z větší vzdálenosti, jelikož ho domácí beci dostupovali - 1:2. Do konce první půle měli domácí ještě asi pět ložených šancí, ale jejich střelecká nemohoucnost jim ukončila první půli za nepříznivého stavu.

 

Hosté si vedení pohlídali

 

V druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Jedinou změnou byly častější výpady hostů. Zápas přinášel šanci za šancí, když za domácí pálili jednu za deuhou Filip Zima, Václav Brázdil i Ondra Hlubina. Za hosty hlavně neúnavný Pavel Tkačík, když dělal svou rychlostí problém domácím obráncům, kteří byli o třicet let a čtyřicet kilo starší. Další branka ne a ne přijít a tak se muselo počkat až do samotného závěru, kdy hostující Pavel Tkačík uzavřel hattrick - 1:3.



Sestavy


TJ Slovan Ostrava B
A. Toncar [-] - J. Lindovský [-] , F. Svoboda [-] , T. Turčík [-] , J. Gabriel [-] , V. Brázdil [-] , T. Vrečka [-] , O. Hlubina [-] , R. Harviš [-] , F. Zima [-] , P. Staněk [-]

SK Ostrava Lhotka
N. Apostolov [-] - P. Tkačík [-] , A. Glumbík [-] , J. Polák [-] (46. V. Kotrč [-] ) , M. Klučka [-] , R. Hryn [-] , P. Mervart [-] , J. Holman [-] , Š. Kmeťo [-] , M. Souček [-] , M. Slučiak [-]

ŽK: 54. T. Vrečka , 88. F. Zima - 79. V. Kotrč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - SLAVÍK Petr, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

V tomto zápase se proti sobě postaví postoupivší tým a tým, který minulou sezonu neměl z těch jednodušších.
I proto, že domácí Slovan bude v očekávání, tak volím hosty, kteří jsou perspektivní...
Tip - 2 ! (1:2)