Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň vyhrála i v Lánech


Branky


6

Neporazitelná rezerva Hostouňe potvrdila svou formu i na lánské půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli na kopačkách vedení už v první šanci, když Bureš pěknou přihrávkou uvolnil Michalce, který šel sám na domácího gólmana Javůrka. Jeho zákrok však zastavil drn na hřišti. Ve 4. minutě se ovšem k odraženému míči za vápnem dostal Fábry, který bálón propálil až do kýženého cíle, 0:1.

 

Pět minut nato ovšem přišla odpověď domácích. Miroslav Balík šel na brankáře Ondřejičku a vystřelil. Do střely se nešťastně připletl domácí Dědeček a bylo vyrovnáno, 1:1. Lány se po vyrovnání dostaly zpět do hry a začali na hosty znatelně tlačit.

 

Ve 28. minutě došlo na straně Hostouně k rozehrání standardní siuace před vápnem, ke které postavil s tvrdou ranou Balík. Brankáři Ondřejičkovi se sice míč podařilo vyrazit, ale pouze na kopačku dobíhajícího Reichla, který tak průběžný výsledek otočil, 2:1. Ondřejička byl při zákroku zraněn a musel střídat. Na jeho místo nastoupila brankářská dvojka futsalové Sparty, dorostenec Pavel Plecitý.

 

Brzy se ukázalo, že to nebyl úplně špatný nápad. Svým dlouhým vkopem poslal v 32. minutě do útoku Michalce, který umně nahrál na kapitána Slaninu, jemuž se tak povedlo pohodlně vyrovnat, 2:2. Ve 40. minutě pak navrátil ztracené vedení svému mužstvu Michalec přesnou ranou po přihrávce od Motlíka. Do kabin se šlo za stavu 2:3.

 

V druhé půli byla rezerva Hostouně daleko důslednější a nepustili soupeře do žádné vážnější šance. Zároveň se hostům podařilo ještě své střelecké konto vylepšit. V 51. minutě využil nepovedeného odkopu brankáře Fábry a v 60. se Michalcovi podařilo trefit nechytatelně do vinklu. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Utkání dobré úrovně, kde se odehrál mini souboj dvou elitní střelců (Michalec vs. Balík) vyhrál Michalec a my 5:2. Tři body jsou pro nás velmi cenné a důležité pro další práci.“



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] (57. Č. Dolák [-] ) , K. Tetour [-] , J. Mušálek [-] , J. Loskot [-] - J. Matějka [-] , O. Putík [-] (62. L. Mocsonoky [-] ) , P. Buršík [-] , M. Petr [-] - M. Balík [-] (80. J. Vrbeník [-] ) , M. Reichl [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] (29. P. Plecitý [-] ) - F. Motlík [-] , V. Prošek [-] , J. Krejsa [-] - D. Fábry [-] , D. Jansa [-] (75. O. Žíla [-] ) , T. Bureš [-] , M. Dědeček [-] - M. Slanina [-] (87. P. Študent [-] ) , R. Linc [-] (72. M. Hlaváček [-] ) , A. Michalec [-] (88. M. Kratochvíl [-] ) -

ŽK: 46. J. Loskot , 56. O. Putík - 57. D. Fábry , 72. V. Prošek , 80. M. Slanina .
Hráči zápasu: P. Plecitý , F. Motlík , A. Michalec , D. Fábry .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Malý David - STEHLÍK Jan, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:50

Tip: výhra domácích