1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice berou první vydřené body


Branky


5

Jedomělice nězažívají úplně ideální start sezóny. Nic na tom nezměnil ani nedělní domácí zápas s rezervou Tatranu Rakovník. Hráči Jedomělic sice předvedli necelé stovce diváků atraktivní zápas plný bojovnosti a vůle po vítězství, ale ani to nepomohlo k zisku tří bodů a hra přešla do penalt, které se podařilo ovládnout hostuícímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas byli viditělně lepší a více na míči domácí, kteří nepustili své soupeře téměř do jediné šance. Jedoměličtí se naopak do do šestnáctky hostů dostávali pravidelně, zejména po stranách, ovšem obrana Tatranu v čele s brankářem Kutem odkázala zvrátit jakékoli nebezpečí v podobě zpětných přihrávek či střílených centrů.

 

Do největší příležitosti na straně Jedomělic se dostal kapitán Nedvěd, který dostal míč po slušné akci svých spoluhráčů do vápna a selhal v zakončení. Jedinou vetší šancí Tatranu byl přímý volný kop inciovaný ve druhém poločase. Střelu zpoza vápna ovšem dokázal skvěle vyřídit domácí gólman Josef Pospíšil.

 

Pak se ovšem k míči opět dostávájí domácí, kteří výrazně tlačí na svůj rakovnický protějšek. V šanci se octne Mrština, který ovšem nastřelí pouze tyč. Pak se po rohu dostane k hlavičce Milfait, jenž mine. Další možnosti domácích už blokuje obrana Tatranu.

 

Až v 70. minutě pronikl přes obranu hostů Marek Radošínský, který před kasou chladnokrevně zakončí a dostane svůj tým do zaslouženého vedení, 1:0. Jedoměličtí pak touží potvrdit své vedení dalším gólem. Zahradník ovšem v šanci přestřelí.

 

Rozhodující moment utkání ale přišel v poslední minutě utkání. Domácí si nechali ve své šestnáctce neobsazené hráče. Jeden z nich vypalí přímo do domácího obránce, od něhož se ovšem míč ke smůle Jedomělic odrazil přímo na nohu Omovieho v malém vápně, který tak bez problému v 90. minutě vyrovnall na 1:1 a prodloužil zápas o penaltový rozstřel. Ten nakonec vyhraje rezerva Tatranu Rakovník a veze domů 2 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Chybí střelec. Chybí borec, který by to vzal na sebe. Stěžejní hráči Mrština a Zahradník se v zakončení či finální fázi znatelně trápí, což má veliký vliv na průběh zápasů. Ale i takové dny jsou Úvod ročníku nevyšel zdaleka dle představ, ale bojujeme dál. Jednou se to zlomit musí. Nepolevit!“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - R. Nedvěd [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] (36. J. Paluba [-] ) , P. Bakos [-] , M. Erba [-] , B. Mrština [-] , E. Rezek [-] (78. P. Vicenec [-] ) , R. Vyšata [-] , M. Radošinský [-] , F. Milfait [-] (89. V. Kolbuch [-] )

TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - J. Vrábík [-] , K. Omovie [-] , M. Hájek [-] , J. Hudec [-] , P. Kučera [-] , M. Kučera [-] , J. Lisner [-] , J. Kučera [-] , J. Jiřík [-] (16. P. Kollár [-] ) , O. Vávra [-]

ŽK: 3. M. Erba , 76. R. Vyšata - 83. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Pospíšil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolímek Roman - MALÝ David, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích