Komárov i díky hattricku Mojdla porazil Poděbrady


Branky


4. J. Mojdl , 44. J. Mojdl , 52. J. Mojdl (p.) - 80. T. Javorek
22

Komárov - Předaleká cesta na půdu nováčka Ondrášovka krajského přeboru z Komárova se pro poděbradskou Bohemii stala neúspěšnou výpravou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Komárova

Hned v úvodní minutě si připsali hosté první zajímavou příležitost, když přetažený centr z pravé strany dolétl až k osamocenému Voříškovi. Tomu však zcela ideálně nevyšlo zpracování, kterým se vyhnal z ideálního střeleckého úhlu a s jeho následnou ostrou přihrávkou do předbrankového prostoru si nadvakrát se štěstím poradil Hejcman. To domácí byli efektivnější. Ve 4. minutě po ubráněném rohovém kopu vyrazili do rychlého protiútoku a Nový zatáhl míč podél levé, naservíroval jej přesnou příhravkou před poděbradskou bránu Mojdlovi a ten bez vážnějšího zaváhání uklidil balon mimo dosah brankáře Václavíka - 1:0. O čtyři minuty později se na pravé straně kolem Herčíka protáhl Kolář, ale bránu těsně minul.

 

Po 15. minutách mohl zakončovat hostující Šusta, ale jen promáchl a míč netrefil. Vzápětí přišla šance na druhé straně, rychlý kontr domácích zakončoval Nový, avšak jen do Václavíka. V 25. minutě zakončoval po závaru Kubánek, ale Hejcman v bráně domácích vyškrábl střelu na břevno. Ve 44. minutě fauloval hostující Sirový. Pužík svým centrem našel hlavu Mojdla, který nikým neatakovaný trkl do míče a ten skončil až v síti - 2:0.

Mojdl dovršil hattrick

Blízko k dokonání hattricku měl Mojdl, který si navedl míč ke střele z levé strany, ale jeho technický pokus ke vzdálenější tyči dokázal Václavík pohotovým zákrokem vyrazit. V 50. minutě pak poděbradská defenziva nedokázala pokrýt křižný pas směřující na levou stranu hřiště, Nový následně lehce obešel Šustu a přihrávkou vybídl k průniku do pokutového území Bežá. Tomu při snaze o odebrání míče přeťal cestu Bora a pískal se pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Mojdl, míč uklidil přesně k tyči a mohl se radovat e vstřeleného hattricku - 3:0.

 

Navýšit stav utkání poté mohl Burian i střelec zápasu Mojdl, ale v obou případech se blýskl Václavík. V 68. minutě se dostal po rychlé předeváce míč ke Kubánkovi, který ještě posul na Javorka, jehož střela mířila ale jen doprostřed brány. V 70. minutě dostal míč do sítě po narážce se Šustou Křelina, ale pro ofsaj Nováka, který se ale do hry nezapojil, gól uznán nebyl. Budíček pro domácí, kteří se poté dostali také zase po dlouhé době do šance. Pužíkův trestný kop do horního rohu skvěle chytil Václavík. V 80. minutě přišlo snížení po rohovém kopu Šusty, míč proletěl skrze pokutovým územím, ale hosté jej vrátili zpět do vápna, kde zakončoval Javorek a proti jeho střele k bližší tyči byl Hejcman krátký - 3:1.

 

Domácí však již žádné drama nepřipustili a sami se snažili si vzít tříbrankové vedení nazpět. Václavík byl však i nadále pozorný, a když v úplném závěru na druhé straně Hejcmana nepřekonal střelou k tyči Křelina, skončilo utkání vítězstvím domácího mužstva o dvě branky. 



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "Jsme moc rádi, že jsme získali důležité tři body. Nebylo to lehké utkání, Poděbrady mají svoji kvalitu, i když se jim v posledních zápasech moc nedaří. Po půli jsme zaslouženě vedli dva nula, ale šance byly na obou stranách. Hned po změně stran jsme přidali třetí gól a potom trošku polevili na aktivitě a pustili Poděbrady do hry, což je náš dlouhodobý problém, na kterém musíme zapracovat. Honza Mojdl se blýskl hattrickem a skvělým výkonem. Teď nás čekají dva poslední zápasy, ve kterých chceme získat co nejvíce bodů a udržet se v kontaktu se špičkou tabulky."

FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Zase jsme si zápas prohráli zbytečnými chybami. Chvílemi jsme byli soupeři vyrovnaným protivníkem a byly tam i pasáže, kde jsme byli o malinko lepší. Ale na umělecký dojem se nehraje, hraje se na body a ty nemáme. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany, ale už ve třetí minutě jsme dostali gól a to ovlivnilo celý zápas. Druhou branku jsme dostali těsně před poločasem a třetí z penalty. A tím bylo po zápase. Sice jsme snížili a v obou poločasech jsme měli nějaké šance, ale právě jejich neproměnění a chyby v obranné fázi devalvují náš výkon."



Počet diváků: 132. Rozhodčí: Svoboda Richard - MAREK Tomáš, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 18:21
Hodnocení zápasu
4. 11. 2019 08:59
Hodnocení zápasu
4. 11. 2019 01:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 20:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 05:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 05:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:18
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích